Kello kymmenen olimme Ideaparkin pihassa valmiina aloittamaan ostoskierroksen.Paikan valitsin siksi,että siellä ovat kaikki liikkeet saman katon alla.En todellakaan jaksa juosta kaupungilla ristiin rastiin eri liikkeiden väliä.Valitsin siis helpoimman tavan ostaa itselleni ja Rakkaalle uusia vaatteita.

Ostosreissumme kesti viisi tuntia ja kävi ihan täydestä työstä.Ajan kanssa olimme lähteneetkin,vaikka viisi tuntia olikin pidempi aika kuin olimme suunnitelleet.Ehdoton ennätys!Kaikkea piti sovittaa,sillä kumpikaan meistä ei tiennyt uutta kokoaan.

Ensimmäiseksi kiertelimme miesten vaatteiden parissa.Rakkaani vaatekaappi sai kaivattua lisää erilaisista puuvillapaidoista,sortseista ja housuista.Uudet uikkarit löytyivät myös.Mainittakoon,että kyse oli vaatekaapin päivityksestä eikä vain reissuvaatteiden hankinnasta.

Itse löysin ihanan valkoisen,joustavan hameen,josta taatusti tulee suosikkini.Mukaan tarttui myös muutama trikoopaita ja toppi,alusasuja,bikiniosia sekä kahdet kengät.Lisäksi ostin punavalkoraidallisen koristekukan,jolla entraan farkkuhameeni uuteen uskoon sekä aurinkosuojaa hiuksille.

Kaikenkaikkiaan ostosreissumme oli hyvin realistinen vaikka rahaa paloikin melkoisesti alennusmyynneistä huolimatta.Huomenna tilaan kosmetologin ajan ja sillä reissulla hankin vielä jotain pientä reissuun.Talkki (hikoileviin jalkapohjiin)ja kynsilakka sekä joitain koruja ovat ostoslistalla.

Rakkaani lämmittää saunaa ja menen vielä katsoman sähköpostini.Palaillaan!