778279.jpg
Kiitos kommenteista! Tämä päivä on mennyt kyllä yhdeksi kurpitsajuhlaksi.Nukuin puoli kymmeneen ja heräsin koiran pyyntöön päästä tyhjentämään ylimääräistä,nestemäistä painolastia.Toukka nukkui,Tappura ja Terävä duunailivat jotain omissa huoneissaan ja rakkaani oli töissä.
  Vetelehdin kaikille aamupalaa ja luin tuoreet sanomat.Tuumailin,että täytyisi siivota.Sitten avain kääntyi ulko-oven lukossa ja anoppi työntyi sisään.He olivat appiukon kanssa tulleet poimimaan marjat puskista kun rakkaani oli soittanut ja ennustanut uusia sadealueita.Se siitä rauhasta.
  No siivosin ja laitoin kirjanpidon kopiointivalmiiksi.Huomenna kiikutan sen kirjanpitäjälle kotimatkalla.Tulee hiukka paljon alvejakin,mikä ei innosta.No,tätä tämä on.
  Tein perunamuusia ja jauhelihapihvejä päiväruuaksi.Samalta istumalta kuorin kermaperunat uuniin kun huomasin,että synttäreiltä oli jäänyt iso kermapurkki yli.Sitten päiväkahvit,puhtaan pyykin viikkausta ja pikapäikkärit jänis kainalossa.
  Tempaisimme koko perheen voimalla tukkureissulle.Kävimme samalla ostamassa  (huippukalliin)  sabluunan  kaupan  uudistusprojektiin.Samaa sabluunaa  aion kyllä käyttää esimerkiksi  kellarirempassa.Pohjamaalia ja sabluunalla kuviot päälle.
  Suunnittelin kaupan uuden värimaailman.Ihan piakkoin saadaan ne kovasti puhutut uudet valot.Maalailen samalla kylmiön  seinät uusiksi.Samalla  maalataan  uudet hyllyt.Uusi tarrasatsikin tulee näillä hienoilla väreillä.
  Olo on ollut aika lailla maassa.Taas tuntuu tyhmältä kirjoittaa tänne tai ylipäätään jutella kenenkään kanssa.Tahtoisi vaan olla omissa oloissaan ja ihan hiljaa.Toisaalta taas kaipaa jotakuta lähelleen.Jotakuta sellaista,joka antaa tilaa eikä vyöry yli.Kai tämä on väsymystä.
  Sain leasingiin kannettavan,jota tulee eräs nero laittamaan juuri minunnäköiseksi.Kokeilen ja luultavammin käy niin,että kone jää minulle.Vanha koneeni menee pojille yläkertaan.Terävä varsinkin surffaa joka päivä NASA:n sivuilla....
  Mutta mitä tässä.Jatkan masennusta ja keräilen joulustressiä.Palaillaan.ps.sormi alkaa olla elävienkirjoissa.Ei vuoda eikä pahemmin kiukuttelekaan.