Kiitos kommenteista!Maanantaina oletettavasti saan digikameran,joten sitten dokumentoin elämän pieniä ihmeitä.Laitan kuvan laukuista,villasukista ja muista...Odotellaan.
  Vein aamulla lapset hoitoon ja suunnistin tukulle.Sain upeita venuksenkenkäorkideoja sekä tuoreita kukkia pahvilaatikollisen.Sateen kastelemana väänsin kaupan lukot auki ja soluttauduin sisälle kahvinkeittoon.Sitten käsittelemään kukkia ja kimputtamaan kylmiötä.
  Tapasin neljä tukkuria.Yksi toi toisen hollanninsuoran,yksi tuoreita ruusuja,yksi ruukkuja ja se viimeinen lisää kukkia ja mansikoita.Jälleen käsittelin kukkia ja muokkasin asiakaskylmiötä kutsuvannäköiseksi.Sitten tein uudet kimput myyntiin.
  Huomasin eilisen vierailun toisen kollegan luona piristäneen tekniikkaani.Olen huomannut,että aina kun teen visiitin,tekniikka muuttuu hiukan.Kyse ei ole kopioinnista.
  Kai se on sitä,että kun tuntee ammatillista yhtenäisyyttä niin oma itsetunto kasvaa ja sitomiseen tulee varmuutta sekä rentoutta.Tulee sellainen fiilis,että me osataan.Minä ja ne minun kymmenen aarrettani pelataan yhteen.Kyse ei ole näyttämisenhalusta vaan jostain ihan muusta.Kokeilemisesta ja virkistymisestä.
  Katselemme usein toistemme työkansioita,joissa on kuvia tehdyistä tilaus- ja koulutöistä.Kyselemme toteutuksesta ja tekniikasta,hinnoittelusta sun muusta.Ruodimme mikä meni oikein ja mikä väärin,ja miltä työ toisen mielestä näyttää?Onko kehitettävää?
  Sain rahinpäälliset ompelijakollegaltani.Hän kävi miehensä kanssa kahvilla kaupalla.Rakkaani tuli miltei heti heidän lähtönsä jälkeen hakemaan auton itselleen.Jäin kotiinpalattuani Toukan kanssa kotiin kun rakkaani suunnisti Terävän sekä Tappuran kanssa mattopyykille.
  Lojuin sängyssä Toukan päiväunien ajan.Taisin torkahtaakin.Sitten hörppäsin kupin kahvia ja kävin tarkistamassa tilin.Olen odotellut yhtä maksusuoritusta,joka olisi huomenna lähtenyt perinnän huomautuspalveluun.Se oli maksettu eilen.
  Tosin asiakas oli itse vähentänyt laskusta 10e jostakin syystä.En viitsi sitä alkaa karhuamaan.Pääsen vähemmällä.Asiakas oli muutenkin äärimmäisen vaikea tapaus.Riittää etten myy hänelle enää mitään uudestaan.Meitä on joka junaan.Hän voi ostaa tavaransa muualta,sillä tämän alan kauppoja kyllä riittää valittavaksi asti.Elämä on.
  Olo on ollut melkoinen.Suurta ja mahtavaa,samalla tunnetta luopumisesta ja kasvamisesta.Suurta siksi,että olen tehnyt oikean ratkaisun ja mahtavaa siksi,että ratkaisuani ovat ohjanneet kysymyksillään useat kollegat sekä samoinajattelevat.Luopumista entisestä,ajattelua siitä,että minä olen oikeassa paikassa enkä tarvitse muuta.Kasvamista uudenlaiseen vastuullisuuteen ja ylpeyteen sekä ammatillisuuteni uuteen vaiheeseen.
  Kroppakin on kunnossa.Muistan jonkun ravitsemustieteilijän sanoneen joskus telkkarissa,että elimistön tilan näkee pyrstöpään tuotoksesta.Silloin kun tuotos on sellaista pehmeän muhevaa niin elimistön bakteeritasapaino on kunnossa ja kaikki toimii ihanteellisesti.Ja kun pääkin nollataan niin hyvä tulee.
  Tällaista tällä kertaa.Tulen vierailulle...