Kiitos kommenteista! Nyt on pakko blogata ihan pikkuisen,sillä on pakko päästä toitottamaan,ETTÄ MINULLA ON AARRE!!!!!
 Ostin tänään kangaspuut.Rakkaani työkaveri oli tuumaillut myyvänsä kangaspuut,jotka olivat ikävästi tiellä hänen varastossaan.Kukaan ei niitä käyttäisi.No,miksi en uskaltautuisi mattojen kutomisen maailmaan ja ostaisi kangaspuita?
  Niin kävi,että tänään lähdimme hakemaan harrastetta kotiin.Silmissäni siinteli kuvajainen kangaspuista,jollaisilla olin nähnyt sukulaisteni kutovan....No,varaston uumenista eteeni kannettiin kangaspuuvanhuksen osat.Tämä yksilö on yli 100-vuotias ja jonkun taitavan puusepän tekemä.Hiukan on kyläseppä autellut ja takonut metalliosia!!
  Ajatelkaapa,että vintissäni on kokoamista odottamassa oikea aarre.Pala historiaa.Nähtäväksi jää,koska tuo komistus on saatu kokoon ja toimimaan ihan oikeasti...
1679400.jpg
  Joku tietysti kysyy,että paljonko maksoin aarteestani.Vain 50 euroa.
1679404.jpg
  Tässä laatikossa on lankasukkuloita,joissa on lehmän sarviluusta tehdyt päät.Sain mukaan myös ihan ohutta pellavalointa ynnä muita pieniä tarvikkeita.
  Näissä merkeissä mennään.Kyllä elämä on ihanaa..........(tänään en bloggaa vaan hiivin vinttiin katsomaan mitä muista laatikoista löytyy)