Heipatirallaa kaikki puurosuut!Kiitos kommenteista!Eilisilta meni tosi harakoille ja hävettää.Työpäivä meni pelkällä kahvilla.Oli mukamas niin kiire ettei ehtinyt syödä.Purin kuormia.Rakkaani ilmoitti,että meille tulisi vieraita viideltä.Sitä ennen minulla oli vajaa tunti aikaa hakea lapset mummolasta ja ehtiä kotiin.Vanhempieni luona söin sämpylän.
  Kotona kahvitin vieraat ja pian heidän lähtönsä jälkeen laitoin lapset nukkumaan.Ruoka-annokseni oli lisääntynyt yhdellä pullalla.Ylhäisessä yksinäisuudessäni avasin jälleen viskipullon ja tein muutaman herkullisen viski-kahvi-maito paukun.Virhe!
  Viski ja tyhjä maha eivät sovi yhteen.Aine imeytyy vereen kuin pommi.Päähän meni kirkkaasti ja äkkiä.En syönyt paukkujen välillä ja huonokuntoisuuteni palkittiin mojovasti.Bloggasin jonkin aikaa kunnes oli pakko lähteä antamaan ylen....
  Siinä meni alkuyö maatessa vessan lattialla pää pöntön reunalla.Rakkaani tuli kotiin iltavuorosta ja kävi välillä tönimässä kylkeen.Jossain vaiheessa nousin ylös,tumppasin likaiset vaatteet kainaloon ja tempaisin kylmään suihkuun.Loppuviimeksi olon hiukan parannuttua,istuin rakkaani kanssa sohvalla katsomassa television viimeistä ohjelmaa.
  Huh huh,olipa kokemus.Edellisestä vastaavasta olosta ja yöstä vessan lattialla on vierähtänyt vuosia.Muisto on ollut raastava ja siksi varonkin ottamasta liikaa.Nyt tapahtui vahinko,joka ei todellakaan toistu enää!Hirveää,nöyryyttävää,häpeällistä,.....
  Ajattelin ensin olla kirjoittamatta kokemuksestani,mutta sitten muistin,että ihmisiä me olemme kaikki.tämä oli pala elämää,ei mitään ihmeellisempää.Näin kävi minulle.
  Olimme tänään Ideaparkissa katsomassa mitä se oikein pitää sisällään.Huima laitos.Silmäilin liikkeitä.Toiset tuntuivat sopivan miljööseen ja toiset eivät.Ilahduin käsityöläisten pajoista ja myymälöistä eli vanhan kaupungin osasta.Muualla liikkeet olivat tasapaksua massaa.
  Rakennuksen työnjälki oli paikoin todella surkean näköistä,lattiat irvistelivät ja seinissä oli rumia hitsausjälkiä.Paikoin rakennusmateriaalit olivat laadukkaita ja toisaalla taas näitä alennusmyynnin loppueriä.Mutta kun kate on saatava oikean
suuruiseksi,on osattava ostaa halvalla.
  Ideapark ei ole mikään suunnittelun kukkanen vaikka onkin puitteiltaan hieno ja ainutlaatuinen.Taitaa olla vielä keskeneräinenkin.Saattaa toimiakin alkuhuuman jälkeen.Toisaalta näin monta liikettä,joissa ei ollut asiakkaita yhtään ja myyjät touhusivat omiaan tai eivät olleet esillä liikkeessä ollenkaan.Mutta se siitä,ehkä en ymmärrä ideaa oikein ja olihan tänään maanantai.Perinjuurin hiljaista.