Kiitos kommentista! Lähdimme eilen mökille viettämään vapaapäivääni.Muksut jäivät sinne pariksi yöksi mummon ja papan kanssa.Tulevat huomenna.Muistojen talo siis huokaa hetken.
  Olemme viettäneet rakkaani kanssa laatuaikaa.Eilen nautimme parisuhdebrunssia iltapuhteeksi.Tänä aamuna lähdin töihin.Kiireinen päivä.Kotimatkalla vein yhden tilauksen asiakkaalle.Rakkaani pyysi soittamaan kun lähden kotiinpäin.
  Hän oli laittanut ruuan.Alkupalaksi salaattilautanen,jossa salaattia,katkaravuilla täytetty paprikanpuolikas,luumua ja kastiketta.Tietenkin suosikkiviinini kera.Pääruuaksi kunnon pihvi,riisiä ja kermainen pippurikastike.Jälkiruuaksi suklaakuorrutettuja mansikoita kermavaahdon kera.Hmmmmm....
  Sielu lepäsi aterian jälkeen.Lojuin pienet päikkärit ja sen jälkeen lähdimme ulos.Istuskelimme pihakeinussa ja laskimme laudanmenekkiä talon uuteen ulkopintaan.Sitten saunaan ja pieni piipahdus koneella.
  Töissä oli todellakin kiire.Tilauksia tuli jatkuvalla syötteellä.Häitä buukkasin kahdet.Nyt taitaa olla suunnilleen viisitoista häätilausta piikissä.Päälle tulevat kunkin viikon hautajais-,kaste- ja muut onnittelutilaukset.Töitä on ja täytyykin olla,jotta vuokranantaja pysyy onnellisena.Siis ainakin kaksi viikkoa ylitöitä.Onneksi tein koulutehtävät alta pois.
  Muuten kaikki on ennallaan.Tenavat palaavat huomenna.Näemme.