Kiitos kommentista! Kyllä,minun koneeni on antiikkia! Olen ladannut onnistuneesti aikaisemman digin toiminnot cd:ltä koneelleni.En saa niitäkään poistettua ja kone ei kai hyväksy kahta,erimerkkistä digiohjelmaa.En tiedä.Enpä ole syntynyt neroksi.... =)
  Perjantai oli todellakin kolmastoista päivä.Posti toi ensimmäisen joulutavarakuvaston.Sen myötä alkoi se kuuluisa joulustressi.Kauniit,hoidetut kynteni ovat historiaa.Tilalla ovat jomottavat ja punertavat sormenpäät.Vatsa on sekaisin ja unettomuus muuttuu arkiseksi asiaksi.Ei hätää,tämä on normaalia ja loppuu jouluaattona sulkemisajan jälkeen.Kokemusta on.
  Töissä oli kiireistä.Tein kuitenkin erään morsiuskimpun koeversion ja käyttämästäni tekniikasta työselosteen.Annoin työn Toukalle ja nyt tuo aarre kiikkuu keittiön kattokruunussa.Jos työ kestää lapsen raapottamisen niin se kestää kyllä morsiamen kädessäkin.
  Hain Toukan mummolasta töistä tullessani.Pojat ovat jälleen reissussa bussikyydissä ja palaavat huomenna iltapäivällä takaisin.Kävimme Toukan kanssa kaupassa ja ostimme puuroriisiä,kaksi pakettia terveyssiteitä,jänikselle puupohjaista kissanhiekkaa ja kummallekin heräteostokset.
  Itselleni ostin sellaisen pitkänmallisen hiusklipsin ja kahdet korvakorut.Toukka marssi marketin ovesta kainalossaan vauvanukkepakkaus,jossa on poikavauva,kylpyamme,pyyhe,kylpytakki ja kaikki muut pesulla tarvittavat putelit.Kaupan aulassa törmäsin kollegaani,joka otti mukaansa autoni peräkontista hänelle tulossa olleet surunauhat.
  Kotona Toukka viritteli kylpyhommat pihalaatoitukselle.Itse istuskelin seinustalla ja nautin olostani.Soitin pojille ja olivat kuulema menossa katsomaan majavia.Kävimme suihkussa,leikkasin otsatukkani,kävin tilaamassa nettisivustolta ensi viikonlopuksi kavalkaadin ruusuja ja nyt olen täällä.Huomenna aikaisin töihin.Tulen poikkeamaan...