Kiitos kommenteista! Olen samaa mieltä siitä,että ryppyinen paperi ei ole hyvä asia.Tuumailin siitä myös sivupohjan luojalle ja toivoin sileää kirjoitusalustaa.Jotkut siellä kommentoivat,että ryppyiseltäkin näkee.En ole huomannut,että tekijä olisi tehnyt rypyttömän pohjan.Kapteenin karisma on suurempi kuin rypyt,joten yrittäkää kärsiä......pliiiiiiisssss.....
  Kävimme rakkaani kanssa katsomassa leffan Finding Neverland.Ei kai tarvitse kirjoittaa tähän ylistyssanoja,joita on myös enemmän kuin laki sallii?Tuo mies on kertakaikkiaan ilmiö.Oikeastaan rakastuin tuohon kapteenihahmoon,muut eivät oikeastaan liikuta niinkään paljon.Jos kuitenkin hankkisin kapteenin julisteen ja kehystäisin sen?Tai jospa joululahjalistassa lukisikin toive kapteenin seikkailuleffasta?Tai......?
  Luin lehdestä,että illalla olisi paikallisella koululla tarjolla tanssiesitys.Kasasin muksut autoon ja suuntasimme paikalle.Liput olivat kuitenkin huiman kalliit ja porukan elämys olisi maksanut suunnilleen 50 euroa,joten käännyimme takaisin autolle.
  Poikkesimme hautausmaalla katsomassa kynttilöitä.Teimme pienen kävelylenkin ja suuntasimme mummolaan hakemaan sinne hoitoon jätettyä koiraa.Joimme kahvit ja katselimme televisiota.Sitten tempaisimme kotiin.
  Nyt istun tässä ja siemaan yhden kupin viski-kahvi-maitoseosta,treenaan huomisia tanssin askelkuvioita ja kaadun sänkyyn.MUISTAKAA SIIRTÄÄ VEKKAREITA!Minäkin koitan muistaa ja tempaista huomenna oikeaan aikaan töihin.
  Sellaista.