kiitän kommenteista!Bloggaan ihan äkkiä kun Toukka,Tappura ja Terävä vahtaavat lapsille suunnattua iltaohjelmaa....
  Tässä tulee huomisen tuskan eliminointiopasta tuutin täydeltä.Ensiksikin,otamme asenteen,että tänään on turha surra huomista etukäteen.Mikäli huomenna on jokin tärkeä tapahtuma tai muu huolta aiheuttava asia,sen pohtiminen tänään on turhaa.Tuo kyseinen asia on tapahtuakseen vasta huomenna.
  Muille,paitsi niille tosikavereille,ei voi soittaa yhdeksän jälkeen.Pankin,postin tai muun konttorin virkailija on töissä seuraavan kerran vasta konttorin aukeamisen jälkeen huomenna.
  Tänään ei kannata surra huomista työpäivää,sillä sekin alkaa vasta huomenna.Heitä hukkakoppaan huoli.Jos elät tämän päivän surressa tai huolehtiessa huomisesta,et ole elänyt täysillä.Nauti siitä ajasta,joka sinulla on juuri nyt.Huomenna kaikki voi olla toisin.
  Nauti niistä ystävistä ja läheisistä,joita sinulla on, jo tänään.Huomenna voit olla jotakuta heistä köyhempi.Voi olla myös niin,että huomenna kohtaat uuden ystävän tai ihmisen,jonka haluat mukaan elämäsi kuvioihin.Kaikki tuo on tapahtuva huomenna,ei tänään.
  Huomenna voit tulla kipeäksi,joten nauti terveestä olosta jo tänään.Tai sitten voit parantua huomenna taudistasi,joten sairasta vielä tämä päivä.Nauti siitä,että sinulla on kaikki jäsenet tallella ja jos ei ole niin nauti juuri tästä vaillinaisesta olostasi.Nauti pääsi sisällä olevasta järjestä tai sen puutteesta,sydämen tunteiden kirjosta,visioista ja oivalluksista,joita sinulla tänään on.Huomenna voit kadottaa kaiken tai sitten olet viisaampi.Kuka tietää.
 Tänään minä olen Ikivalkea ja kenties huomenna jotain aivan muuta.Olen umpipoikki,mutta huomenna voin olla paljon energisempi.Horoskooppini lupaukset voivat toteutua tai sitten ne osoittautuvat täysin perättömiksi.Huomenna voin olla lähempänä Aira Samulinin persoonaa vaikka tänään muistutankin enemmän Lordia....Kuka tietää.Huomenna katsotaan kenen kuvajainen piirtyy peiliin.