Kiitos kommenteista! Lordi-kengät oli hyvä idea,mutta niillä taitaisin päästä oikopäätä ensiapuun makoilemaan =) Olisipahan lomaa kerrankin.No mutta,....
  Meitä on mukava ryhmä.Muutama pariskunta ja muutama nais- ja miespuolinen sinkkutanssija.Kurssilla tanssitaan oman ukon tai akan kanssa eli me olemme rakkaani kanssa pari.Yllätys yllätys,kaikki sujui tuskastuttavan raskaalla aloitustunnilla hyvin.
  Rapakunto sai heti kättelyssä liikettä.Alkuverryttelykin oli miltei liikaa.Sitten aloitettiin tavallisten kilpaparitanssien reenaaminen.Reeniaika on klo 17.30-19. Se jakaantuu alkuverryttelyyn ja tavallisiin kilpaparitansseihin,juomataukoon,lattareihin ja vielä loppuverryttelyyn.Töitä sai kyllä tehdä hiki päässä.
  Mutta,alku näytti lupaavalta.Opimme jo askelkuvioita.Minä en nauranut,rakkaani pyrskähteli muutaman kerran.Kyllä tästä jotain tulee.Ai niin,kuulema jouluna on tanssikoulussa katselmus,joka vastaa kilpailutilannetta.Se on ilmeisesti pakollinen jatkon kannalta ja sen suorittanut nousee ensimmäiseen kilpatanssiryhmään.
  Ja me kun luulimme olevamme sellaisella kurssilla,jossa leivotaan sohvaperunoista tanssiharrastajia.Opettajat ovat ajatelleet muuta ja kurssi tähtää kilpatason suorituksiin.Katsotaan onko meistä mihinkään.Ihan ensimmäiseksi ei ole hinkua minkäänlaisiin pyttykisoihin...
  Niinhän se kuitenkin menee,että mitä lapset edellä,sitä aikuiset perässä.Nyt en bloggaa vaan lähden hautomaan kipeitä lihaksiani saunaan.