Huh huh.Olen tänään keskustellut henkilön kanssa,joka haluaa tuuraajan paikasta miltei kolme kertaa enemmän kuin mitä alamme ylin palkka on.Itse olen taulukossa alimmalla mahdollisella tasolla.Ainahan sitä sanotaan,että pitäisi palkata itseään parempi töihin ja tässä se kävisi kyllä hyvin toteen ainakin palkan puolesta.
  Onneksi löysin avoimelle paikalle realistisen henkilön,joka kummasteli edellisen palkkavaatimusta.Tällä huimapalkkaisella on alalta vain kolmen viikon mittainen perehdyttämiskurssi.Saahan sitä vaatia,mutta....
  Meitä on moneen junaan.Onneksi sain tuuraajaksi pätevän henkilön,jolle uskallan luottaa firman opiskeluni ajaksi.Tällä tuuraajalla on sopivanlainen koulutus ja jalat tiukasti maassa.
  Suunta on eteenpäin.Tänään piirtelin firman myyntikäyriä ja vertailin tuloksia.Otin sisään kuorman kevättavaraa.Viimeistelin eilisen sahauksen ja vasaroinnin aikaansaamaa muutoskohdetta.Kaikki näyttäisi olevan mieleistä.Kohta aloitan sen kuuluisan laatukäsikirjan täyttämisen.
  Flunssa on hiipimässä tervehtimään.Nenä on tukossa ja kurkkua kaivertaa.Varpaat palelevat.Olo on kuin elefantilla.Mutta,kohta on viikonloppu ja pääsen haistelemaan tuulahduksen meri-ilmaa.Sitä ennen on työntäyteinen loppuviikko.Onneksi saan apua tilausviidakkooni.Loppuviikko meneekin mukavasti.
  Ensi viikolla pääsen taas kouluun jakamaan kokemuksiani.Meillä onkin toisten yrittäjien kanssa paljon puhuttavaa.Odotan innolla.Opettajakin vaihtuu ja pääsen tutun henkilön oppiin.Toivon oppivani uutta,mutta ennen kaikkea toivon pääseväni vaihtamaan kollegoiden kanssa ajatuksia.
  Keskustelu toisten alan yrittäjien kanssa antaa paljon.Vertailemme firmojamme ja heittelemme kehitysvinkkejä.Puhumme myös paljon työnantajavelvoitteista ja muista lakisääteisistä asioista.Yhdessä olemme viisaampia.Yhteisvoima onkin ryhmässämme sisäistetty ja sooloilemme mieluiten yhtenä porukkana kuin yksin.