788303.jpg
Kiitos kommenteista! Eilinen meni Hollannin kuormia purkaessa ja selvitellessä tilaussotkuja.Yksi tukku on ihan sekaisin kun porukka tulee ja menee lomien kanssa.Sain sovittua puuttuvien kuljetukset loppuviikolle.Kotona lojuin koko illan ja tein kannettavaan myyntitilastoja.
  Yöllisen parisuhdebrunssin jälkeen tuunasin unenpöppörössä töihin.Rakkaani saatteli minut ja tuumailimme yhdessä vielä uusia kaupan sisustusratkaisuja.Kehittelimme uudet systeemit hyllyihin,jotta ne voidaan hyödyntää kummaltakin puolelta.Ja kun valot ja maalaukset ovat valmiit niin töissä nauttii vielä enemmän....äiti lupasi tulla jelppimään.
  Saan pitää kollegani loman ajan lainassa hänen liimapannuaan.Koristelin eilen ja tänään ison kasan erilaisia ruukkuja.Osaan ruukuista istutin jo kukat,osa istutuskukista tulee loppuviikon kuormassa.
  Kollegani omat työntekijät eivät osaa käyttää pannua ja valitsevat mieluummin liimapistoolin.Lainaan aina silloin tällöin pannua kun tulee tilaus,jonka tekniikka vaatii kuumashokkikäsittelyä tai muuta liimaamista.
  Kyllä,anopilla ja appiukolla on omat avaimet ja he käyttävät niitä.Muistojen talo on heidän entinen kotinsa.Kirjoitimme kauppakirjaan heille elinikäisen käyttöoikeuden talon kellari- ja vinttikerrokseen.Kun yhtä perhettä ollaan,he saavat kulkea talossa säädyllisiin aikoihin kaikissa kolmessa kerroksessa.Useasti he ovat hoitamassa lapsia ja tulevat ja menevät omilla avaimillaan.
  Muuten kaikki on ennallaan.Hiukan on vielä harmaata ja väsymystä.Toisaalta uuden luominen on ollut piristävää.Lähin kollega on lomalla kaksi viikkoa.Huomenna odottelen omaa ohjaavaa kouluttajaani käymään.Hän tuo minulle tenttikirjan.Pian on eka tentti!Etätehtäviä en ole vielä saanut takaisin.
  No,nyt bloggaan hätäisesti ja sitten painun nukkumaan.Rakkaani on kavereidensa kanssa bensiksellä kahvilla.