1070451.jpg
Nyt muuten toimii tämä digikameran kuvansiirto.joten kuvia tulee jatkossakin.Tässä perheemme jänis.
  Kiitos kommenteista! Täällä jälleen pitkän tauon jälkeen.Paljon on jälleen tapahtunut.Isänpäiväkin meni ja töitä oli paljon koko viikolle.Tuli sellainen myynti,jota en uskaltanut edes toivoa.Työni on alkanut tuottaa hedelmää.Pää kuitenkin kylmänä.

  Terävä oli perjantaina hermostunut koulussa ja tuiskaissut tuovansa linkkarin kouluun.Poika itse saa hervottoman sokin nähdessään verta joko itsellään tai muilla.Opettaja oli tuumaillut,että keskustellaan asiasta kahden kesken ettei synny mitään paniikkia jos joku kuulee.
  Ja oli kuullut.Luokan eräs tyttö oli kertonut asiasta äidilleen ja äiti muille äideille.Oli vielä soittanut opettajallekin asiasta.Terävä sai heti samana päivänä sarjan erityisopettajan tapaamisia.
  Nyt siis saanen ilmoittaa,että vanhin poikani,tokaluokkalainen Terävä on siis koulunsa tuleva massamurhaaja ja minä hänen äitinsä.Koko perheemme on nyt leimattu.Terävän mukaan hän vain oli muistanut autossamme olevan linkkarin eikä liiemmin tiennyt mitä sillä olisi koulussa tehnyt.
  Mietinkin sitä,että nyt kun Terävä on leimattu jo etukäteen tekemään tällaisen teon niin ei liene ihme jos hän joskus niin tekeekin.Ihmiset hänen ympärillään alkavat odottaa jotain tapahtuvaksi ja ilmaisevat asian.Hänen odotetaan toimivan tietyn kaavan mukaan.
  Ihan samanlasta kuin jos vanhemmat haluavat lapsestaan vaikka ylioppilaan ja ohjaavat häntä (esim.manipuloimalla tai ylistämällä tutkintoa)  kyseiseen suuntaan pitämällä yllä tavoitetta.Lapsi menee lukioon ja valmistuu vanhempiensa mieliksi ylioppilaaksi.Ympäristön odotuksista ja toiveista tulee se polku,jota lapsi lähtee kulkemaan.
  Onko Terävällä vaihtoehtoja?Kuinka raskasta on tehdä toisin kuin ympäristö toivoo?Mitä sitten tapahtuu jos hän lähteekin toiseen suuntaan?
  Kieltämättä itsellänikin on tietynlaisia tuntemuksia näitä muita vanhempia kohtaan,jotka ovat leimanneet meidät.Olen oikeastaan vihainen enkä tiedä mitä tehdä.Lähetänkö heille tiedotteen perheestämme ja pyydän tutustumiskäynnille kotiimme?entä jos en seurustele heidän kanssaan tai tervehdi heitä.leimataanko meidät entistä enemmän?Alkaako minustakin tulla pienin askelin ihmisvihaaja?
  Kävimme isäni ja muksujen kanssa katsomassa tänään Joulutarinan.Se oli upea!!!!Istuin pala kurkussa koko esityksen ajan.Menkää katsomaan.Mitään niin liikuttavaa en ole koskaan nähnyt!