Kiitos kommenteista!Obeesia haastoi kirjoittamaan seitsemän faktaa.Sitten täytyy haastaa seuraavat seisemän mukaan.Tässä tulee faktat ja haaste lähtee Tekosyylle,Iinekselle,Marikille,Tuijalle,Lisbetille,Mymskälle ja Rappiotädille.

Ja ne seitsemän faktaa:

1)Uskon syvään sielunrauhaan ja silti pelkään pahinta mahdollista tapahtuvaksi.

2)Uskon,että villasukkien kutomisella ja niiden lahjoittamisella voi saada aikaan pehmeitä tunteita,jotka muistuttavat siitä,että pieni asia voi olla jotakin äärettömän suurta.

3)Uskon,että kaikki on mahdollista tässä elämässä jos vain tekee tarpeeksi töitä asioiden eteen.En halua uskoa ettei asia aina ole niin.Persmäkeä tullaan välillä vaikka kuinka ponnistelisikin mäen päälle.

4)Uskon ihmisten hyvyyteen vaikka olenkin nähnyt vain petturuutta ja vastuuttomuutta.Uskon,että kaikki saavat ansionsa mukaan aikanaan.

5)Minulla on suunnaton halu saada omistaa ihmisiä ja asioita elämässäni.En halua luopua,sillä luulen pahan maailman nielaisevan tärkeät ihmiset ja asiat jos päästän irti.

6)Uskon,että kaikella on sielu.Sielu,joka etsii ja vaeltaa etsien vastauksia sekä hyvän olon tunnetta.Myös tunnetta siitä,että kuuluu johonkin ja on hyväksytty.

7)Uskon ikuiseen elämään ja kuolemattomuuten.Sitä en tiedä,miten se oikein on mahdollista.Opiskelen vielä asiaa.

Se tästä haasteesta.Kiitos.Vaihtelu virkistää kummasti.
  Olen potenut kurkkukipua.Ja olen jo pari päivää juonut gefiluspiimää.Olo tuntuu pyrstöpäässä hellittävän.Armoton kurkkukipu jatkuu.
  Veivasin mikrolämmintä teetä viereeni kupillisen ja tujautin sinne maitoa,hunajaa ja suuntaa-antavaa.Kohta painun pehkuihin.Mietin uskallanko ottaa vielä kasisatasen särkylääkkeen kaveriksi.Särkylääke ja suuntaa-antava ei ole hyvä yhdistelmä.Taidan jättää lääkkeen pois.
  Luovutin häät.Morsian näytti uskomattoman hyvältä istuessaan hepeneissään vihreän Volvon takapenkillä.Ei sulhanenkaan mikään hullumpi ollut.Ei minun makuuni,mutta en ollutkaan hänen morsiamensa.Sain ojentaa kimpun suoraan takapenkille.Jonkin ajan kuluttua haettiin muut koristeet.
  Kävin kollegalla kahvilla ja palautin liimapannun.Vaihdoimme alan kuulumiset.Vielä olen hetken vapaalla ja sitten takaisin töihin......Kaikki loppuu aikanaan.
  Lähdimme iltapäivällä mökille.Rakkaani ei ollut ajokunnossa,joten ajoin pitkästä aikaa kunnon maantieajoa.En varmaankaan ollut ajanut tällä autolla kunnolla maantiellä,sillä yllätyin löytäessäni kuutosen vaihdekepistä.en tiennyt sitä olevankaan.Muissa autoissamme sitä ei ollut.Reilun tunnin jälkeen pääsin pudottamaan mökkitielle.
  Keittelimme kahvia ja saunoimme.Kudoin kummitytön knikkereitä.Kohta toinen on valmis.Niistä tulee hienot,vadelmanpunaiset.Toukka tilasi samanlaiset.Ehkä saan valmiiksi loman aikana.Vielähän sitä tässä on.
  Huomenna siivoan ja pesen pyykkiä.Vielä otan rennosti ja parantelen itteäni.Bloggailen luoksenne...