Kiitos kommenteista! Todellakin,olen viettänyt vapaapäivää.Aamutuimaan vein lapset kouluun ja päiväkotiin.Söin aamupalan ja luin päivän sanomat.Soitin kaverille,joka eilen ponnisti maailmaan tyttövauvan.Sitten tempaisin permanenttiin lähikampaamoon.
  Kampaamosta painelin kiharat päässä lähimarketin kenkäosastolle ja valitsin tanssiin sopivat kengät.Löysinkin sirot,korolliset remmikengät.Valkoiset,joissa on suuri,korkkinen kantaosa.Ei siis mikään piikkarikorko.Sitten jotakin kivaa vauvalahjaksi,uudet rintsikat,jäniksenruokaa ja kassalle.
  Kotona tuunasin kengät jalkaan ja siitä asti olenkin hiippaillut tanssikengillä loppupäivän.Tuntuvat istuvan hyvin jalkaan.Eivät luista vaikka ovatkin kovapohjaiset.Illalla kun lapset menevät nukkumaan,kokeilen Loui Begaa olohuoneen laminaattilattialla cha-chan askelin.Jos pysyn pystyssä niin kengät saavat kunnian kopista tanssisalin parketillakin.Uskon,että nämä toimivat.
  Eilen olimme tanssitunnilla.Minulla oli edelleen jumppatossut,mutta rakkaani vaihtoi jalkaansa tanssikengät.Varpaiden säästämiseksi päätin hankkia edellä kuvatut ihanaiset,jumalaiset kengät alennusmyynnistä.Tosin ensi sunnuntaina rakkaani on iltavuorossa ja menen tunnille yksin.Laitan silloin vielä jalkaani tutut tossut.Kengät jääköön seuraavalle kerralle.
  Sunnuntaina tulee myös seuran oma kenkäesittelijä paikalle näyttämään virallisia kenkäversioita.Myynnissä on myös käytettyjä.Jos löydän kivat ja hinta on sopiva,saattaa mukaani lähteä yksi pari.
  Muuten kaikki on aika lailla seesteistä,paitsi että olen alkanut pelätä Toukan jättämistä päivähoitoon.Hain tytön yhtenä sadepäivänä päiväkodista ja hän viipotti minua vastaan lenkkareissa,ilman saappaita ja kurapukua,hiukset märkinä ja takki kaulasta aukinaisena.Luottamus henkilökuntaan meni siinä samassa hetkessä.Miten he hoitavat lapsia muuten,entä turvallisuus?
  Juuri taannoin luin artikkelin päiväkodin pihassa kuolleesta 3-vuotiaasta pojasta,joka oli jäänyt sortuneen leikkitelinemateriaalikasan alle sillä aikaa kun vahtivuorossa ollut hoitaja oli lähtenyt toisen lapsen kanssa vessaan.Hän oli jättänyt pihalle opiskelijan vahtiin,joka oli kuitenkin keskittynyt lehtien haravointiin pihan toisella laidalla eikä huomannut tapahtunutta.
  Ruumiinavauksessa oli myöhemmin todettu,että poika oli elänyt kymmenen minuuttia sortuneen kasan alla ennen kuolemaansa.Kymmenen minuuttia,eikä kukaan aikuinen ollut paikalla!!!Toukan päiväkodissakin saattaa sattua mitä vaan kun esimerkisi sellainenkin perusasia kuin pukeminen on hoitajille näin monimutkaista.
  Kaikilla meillä on aikamme tämän taivaan alla.Koskaan ei tiedä.Nyt kuitenkin bloggaan teitä katsomaan pitkästä aikaa.