Päässäni eivät tao Rautapihan örkit.Aamu meni normaalisti.Vettä tuli kahdesta päästä.Juon viskiä myös siitä syystä,että se tyhjentää elimistöni kokonaan.Johtuu mallaspitoisuudesta.Ja kun vielä juon irlantilaista tuotetta niin toimii.
  Irlantilainen viski on parempaa kuin skottilainen.Siinä missä skotti tislataan kahdesti,irkku menee saman kolmesti.Muuten nuo kaksi eivät juurikaan eroa toisistaan.Skottiviski valmistetaan luonnon raaka-aineista,ohrasta,hiivasta ja vedestä (lähdevedestä) ja kypsytetään vähintään kolme vuotta tammitynnyreissä.Juuret ovat syvällä,Chivasin veljekset kokeilivat viskien sekoitusta jo 1840-luvulla.Joku irkku kai keksi toiminnan sitä ennen.Luulisin.
  Eilen join kaksitoistavuotiasta The Famous Grouse Malt-viskiä.Tunnustan,että se oli skotti,mutta parhainta.
Hintaa tuolla elämän vedellä on reippaasti.Kun harvoin otan,täytyy sen tuntua kukkarossakin.Ostan viskini pääosin laivalta ja sen on oltava erillisessä pahvipakkauksessa.
  Mutta.Obeesia aikoo laihduttaa.Ja niin myös minäkin.Läskilaskurin ja tiedot laitan tuonne Huopikkaan sivulle.En tänään,mutta lähitulevaisuudessa.Nyt lähdemme koko porukka ulos katsomaan raketteja.