Tänään vain vilaisen Blogistanian kirjoittajien kuulumiset,sillä menen pian nukkumaan....Olette rakkaita.

...................................................................................................................................................................

                                 Halimaa Hallinnassa

Myrsky on jo laantumassa.Rakkaani alkaa muistuttaa miestä,jonka tunnen.Tasaisesti kiukkuista,laahustavaa olemusta.Miestä sydämeni alta.Halimaa on siis hallinnassa.Toistaiseksi.
  Yksi syy oli varmaankin punaviininhuuruinen parisuhdebrunssi yön ensimmäisinä tunteina,jolloin kiipesin Himalajan rinteillä rakkaani kanssa ja valloitin kaikki sen utuiset huiput.Salakavalasti,unohtumattomasti.Korvissa humisi tuuli kun viimein sammuin lippuni viereen.Jossain oli tähdenlento.Minä en sitä enää nähnyt.
  Aamulla heräsin rakkaani lähtiessä viemään katrasta päiväkotiin,eskariin ja kouluun.Väänsin kelloon lisää uniaikaa ja vedin peiton korville.Sitten armo loppui ja oli noustava ylös.Kohti ensimmäistä koulupäivää.
  Olen todella tyytyväinen opiskelijaryhmäämme.Ryhmässä on useita yrittäjiä ja jo ensimmäisellä kahvitunnilla keskustelimme luontevasti firmoistamme,töistä ja hinnoittelusta.Kiersimme opettajamme johdolla koulua sikin sokin ja perehdyimme olennaisiin.Tunnen yhteenkuuluvuutta tähän ryhmään ja odotan oppivani paljon.
  Neljän jälkeen palasin töihin ja otin tuuraajaltani memon vastaan.Sekä tuuraaja että älypäällikkö olivat hoitaneet tehtävänsä hyvin.Soitin tavarantoimittajilleni,huomisen tuuraajalleni sekä myös älypäällikölle,joka oli ehtinyt töistä kauppaan asti.
  Tarkistin viikonlopun tilaukset ja niitä oli siunaantunut lisää.Tiedossa on siis ylitöitä torstaille ja perjantaille.Kotimatkalla heitin kirjanpitäjälleni palkkaselvityslomakkeet.Tein ensimmäiset läksyt.
  Uni painaa päälle,mutta Blogistanian kuulumiset täytyy katsoa.Mitä teille on kuulunut?Eli huomiseen......z..z..z..z..z