778298.jpg
Kiitos kommentista! Muistutan,että se on syksyä nyt.Ensimmäinen callunaerä on tulossa tukkuun.Näin kertoi ammattilehdessä oleva erään tukun mainos.Huh! Mutta näin se on.Kesähelteiden rippeet ovat vielä ilmassa ja tukut tarjoavat pelkkiä syyskukkia: hebeä,krysanteemeja kaikissa kokoluokissa,koristekaalia,hopealankoja jne.Kesäkukat ovat loppuneet jo ajat sitten...
  Olen tehnyt ympäripyöreitä päiviä.Aamusta iltaan.Tilauksia on ollut todella paljon.Liikkeessä ei ole toimivaa ilmastointia ja lämpömittarin viisarit sojottavat hellelukemia.Tällä viikolla sisällä on ollut +27-30 astetta,joten tarkenee.Kaivoin vuokranantajan puhaltimen kaapista ja se liikuttaa hiukan sidontatilan ilmaa.Viileää se ei puhalla.
  Lämpö vaikuttaa kyllä lamaannuttavasti työtehoon ja jälkeen.Tuntuu kuin kaikki menisi jokseenkin vain sinnepäin.En ole lainkaan ollut tyytyväinen tekeleisiin.Kukaan ei ole vielä valittanut.Vielä.Ajattelukin on tahmeaa.
  Olen hokenut tukussa,että tarvitsen tiettyyn tilaukseen kallaa silloin ja silloin.Loppuviimeksi olin unohtaa koko tilaamisen kun katsoin kalenterista,että vielä on viikko aikaa kyseiseen tilaukseen.Missään vaiheessa ei välähtänyt,että tavara pitää tilata juuri viikkoa ennen.
  Kun vielä huomisen jaksaa tehdä duunia niin maanantai olisi vapaata.Käyn silloin kaupungissa asioilla.Sitten olisi vielä hiukan töitä.Sitten messuille ja kolme päivää koulussa lomalla.Kyllä tekee terää.
  Kaikkien kauhuksi alan nyt illalla tanssimaan huimaa säätanssia pitkin pihamaata ja manaan kylmää ilmaa sekä sadetta.Pakko on saada tämä helle loppumaan!Anteeksi nyt vaan kaikille helteen rakastajille!