Kiitos kommenteista! Tänään olen tehnyt kahdet häät ja kolmet hautajaiset tilauksesta.Toisaalta oli onni,että töitä riitti eikä jääny luppoaikaa.Uusi omistaja valloitti tulevan työntekijänsä kanssa kellarihuoneen.He tekivät isoa häätilausta huomiselle.Muutama asiakas poikkesi hyvästelemässä.
  Kulutin aikaani koneella,sillä opettajani tahtoi minun lähettävän näyttöaineistoni luettavaksi eräälle tutulle kollegalleen.Ongelma oli siinä etten tallentanut aineistoa minnekään vaan tulostin sen kaksi kertaa.Ajattelin etten sitä mihinkään tarvitse.Toisen version lähettäisin näyttökomitealle ja toisesta esittelisin näytössä suunnitelmani.Nyt siis piti kirjoittaa koko helahoito uudelleen,jotta se voisi käydä arviointireissulla.
  Kohta rojahdan sohvalle ja oion särkeviä sormia.Tappura oli tänään kisareeneissä ja menee huomennakin.Haen pojan salilta töistä tullessani.Huomenna on sitten se kuuluisa viimeinen päivä tätä elämää ja sitten alkaa uusi aika.
  Isä soitti ja pyysi saada muistoksi videoida kukkakaupan vielä kerran.Minun puolestani saa tullakin.Tänään kuvasin digillä kauppaa ristiin rastiin ikäänkuin muistoksi.eräs kolleganikin ilmoitti poikkeavansa vielä huomenna.
  Kollegat ovatkin soitelleet tiheästi,sillä he tietävät muutoksen olevan suuri.Tosin hekin tietävät senkin,että paikka,jonne menen töihin,on kuin toinen kotini.Olemme oman porukan (läjä kukkakauppiaita) kanssa tottuneet majailemaan toistemme kaupoissa niin,että tunnemme olomme kotoisaksi missä vain.Oikeastaan voi sanoa,että missä on kahvikuppi,siellä on koti =))))
  Mutta nyt lähden bloggaaman kierroksen ja valmistaudun huomiseen päivään.Nähdään.