Kiitos kommenteista! Luulin,että aurinko alkoi jo pilkottaa risukasaan.Toisin meni.Aamulla lähdin kouluun yhdeksäksi.Tunti alkoi keskustelemalla näytöistä.Kävi ilmi,että meitä reputtajia oli neljä.Ei siinä mitään,mutta sitten opettaja ilmoitti,että jotkut meistä lähtevät rehtorin luokse keskustelemaan ruuan jälkeen.
  Luulimme,että kyse oli yrittäjyystunnilla esittämästämme huonosta käytöksestä ja oletimme,että rehtori haluaa tavata törkyturvat.Ei,hän halusi tavata yksitellen näytössä repanneet!!!!!Eli meidät kaikki neljä.....
  Hivuttauduimme rehtorin huonetta kohti ja hän otti meidät vastaan yksitellen.Minä olin vuorossa tokana.Kysymyksiä tuli näytön hylkäämiseen johtaneista asioista ja siitä,mitä aikoisin opiskeluni suhteen.Tässä vaiheessa romahdin aivan totaalisesti......puhetta en saanut itkun seasta aikaiseksi ja kroppa alkoi pettää alta.Hävetti ja suretti yhtä aikaa,mutta tunteelle ei voinut mitään.
  Rehtorin yksipuolisen keskustelun päätteksi palasin luokkaan ja keräsin kamat kasaan.Sanoin heippa opettajalle ja lähdin kotiin.Suljin puhelimen loppupäiväksi.Otin pienet päikkärit ennen kuin lähdin hakemaan Toukkaa kotiin.
  Tappura tuli kuumeessa koulusta ja jäi Terävän kanssa kotiin kun itse suunnistin Toukan kanssa tanssitunnille.Sitten taas takaisin kotiin ja siivoamaan.Pesin pari koneellista pyykkiä.Luin tenttiin.Nyt yritän keräillä taas palasiani maailmalta,jotta uskallan huomenna kouluun.........kai se tämäkin tästä.Olisihan se suurempi katastrofi jos elämä oikeasti olisi mukavaa.