1123588.jpg
Kiitos kommenteista! Joulukiire on iskenyt ihan oikeasti ja nyt käyn vain hiukkasen moikkaamassa ennen kuin lähden takaisin töihin....
  Katselmukset meni läpi.Kuvassa vasemmalla on Terävä daaminsa kanssa ja oikealla Tappura daameineen.Kummallakin on nyt todistus siitä,että nosto E-kisaluokkaan on totta.Tappura aikoo kilpailla jo keväällä.Huimaa.
  Me rakkaani kanssa tanssimme myös katselmuksen hyväksytysti läpi.Tuomarit kehuivat ryhmää ja me kehuimme opettajiamme.Viime tunnilla hymy hyytyi kun opettajamme kertoi kevään ohjelmastamme.Muutama pitkä reenipäivä (4 tuntia harjoittelua putkeen),normaalit kurssireenit,helmikuussa tutustumaan katsojana kisoihin ja huhtikuussa osallistutaan sitten itse ensimmäisiin E-luokan kisoihin.Haastetta olla pitää.
  Toisaalta luotamme kaikki opettajiimme.Kai he sitten näkevät,että meissä on kisapotentiaalia.Huhtikuun kisat ovat vielä kilpailevan seuran järjestämät.Syksyllä me sitten kuulema kisataan omalla salilla seurakisoissa.
  Kai tämä on nyt sitten verissä.Rakkaani kanssa suunnittelimme kolmea reeni-iltaa viikossa.Katsotaan sitten.Luulen,että Tappurakin alkaa reenata kisoihin.Toisaalta,harrastushan tämä on vaikkakin sitä tehdään ihan tosimielessä
  Tuskin meillä mitään ruokavalioita aletaan noudattamaan.Jokainen saa lopettaakin jos siltä tuntuu.Tanssi vaan on niin ihanaa ettei tätä oikein tajuakaan.Elämä on.
  Nyt siis lähden takaisin duuniin.Palailen taas jossain välissä.Olette rakkaita!