Iltapäivää arvon bloggaajat ja kiitos kommentista Marko F! Elämä on silakoita sopivassa suolassa.Eli ei mitään uutta.Petollista lentohiekkaa ja kaukana siintäviä kangastuksia.Kroppa oikuttelee edelleenkin ja nyt säteilee niskassa.Kai tämä on jotakin lenssua tai sitten hyvä stressireaktio.
  Töissä oli tekemistä.Kokeilin uusia tekniikoita.Jännittävää,minussa asuu pieni tiedemies.Toivottavasti firman roskis ei räjähdä yöllä taivaantuuliin........
  Tappura ja Terävä olivat rakkaani ystävän kanssa bussiajelulla aamusta iltaan.Tämä herrashenkilö ajaa pitkänmatkan bussia ja ottaa pojat välillä kyytiin.Toukka oli rakkaani kanssa kaupungilla ja sen jälkeen mummolassa.Olivat nauttineet täysin rinnoin kukin päivästään.
  Nautin minäkin.Soitin eräälle kollegalleni ja puhuimme tästä tavallisesta rahat-eivät-riitä-helmikuusta.Jokaisella yrittäjällä ja tavallisessa kansalaisella taitaa olla sama tilanne,sillä olen jo laittanut yhden tämän kuun saatavani perintätoimistoon ja näyttää siltä,että sinne lähtee myös eräs toinen isompi saatava.Onneksi minulla on hienotunteinen perintätoimisto.
  Tunnen joka kerran pahaa oloa kun postitan perintään saatavia.Mutta toisaalta,minua on yritetty huijata monta kertaa ja mielestäni on parempi kun ammattilaiset hoitavat asiat.He osaavat neuvotella jos niikseen tulee.Firma ei pyöri ilman budjettia ja jos asiakkailleen on rehellinen ja tekee hyvää asiakaspalvelua,odottaa heiltä suoritusta ajallaan.Moni kollega on luopunut yksityisten laskutuksesta juuri siitä syystä,että niin paljon laskuja on jäänyt auki.Se siitä....
  Inhoan rahaa,sillä se on pahinta huumetta,joka nousee päähän jos sitä saa yli tarpeiden.Olen vielä pitkään alipalkattu,joten rahaa ei ole yli tarpeiden ja niistä tarpeistakin on pitänyt karsia rahan puuttuessa.Toisaalta,raha tekee rauhalliseksi.Rahan puute vie hermot.
  Mutta,nyt jätän teidät ja siirryn tuutimaan....bloggaan huomenna lisää.