Kiitos kommenteista ja onnitteluista! Perinjuurin ikävä asia on tapahtunut Jokelassa sen jälkeen kun täällä viimeksi bloggasin.Huimaa tämä maailmanmeno kertakaikkiaan.Maailma on arvaamaton meille kaikille.
 Asiasta on varmaankin keskusteltu jo miltei jokaisessa blogissa,mutta pakko on minunkin tuumailla jotain.Rakkaani soitti minulle tapahtuman iltana ja tuumaili,että pitäisin pojille keskustelutuokion asian tiimoilta.
 Tappura tuumasi,että ampuja olisi saanut mieluummin ampua ydinpommin omaan päähänsä ennen kuin ampui toisia.Terävä tuumasi siihen perään,että vakuutus varmaan korvaa hajonneet seinät ja ikkunat.Toukka nauroi eikä tiennyt asian oikeaa laitaa.Seuraavana päivänä Tappura luki Toukan kanssa lehteä ja peitti aseen kuvan.Toukka ärtyi ja huusi veljelleen,että "kyllä mä tiiän,että se on konekivääri!"
  Niinpä niin.Ajattelinkin pitää vain kevyen keskustelutuokion ja antaa koulun ja päiväkodin hoitaa lopun.Keskustelemme piakkoin asiasta lisää kunhan se saa oikeat mittasuhteet.....
  Muuten on ollut täystyöllistettyä.Aamusta ja illasta olen venyttänyt työpäiviä.Sesonki on päällä ja jatkuu kenties jouluun asti.Isänpäivän jälkeenhän alkaakin joulukausi.Joulukausi loppuukin sitten......
  Vuokratyöntekijäni oli kanssani torstain.Ilmoitin opettajalleni etten tule kouluun vaan menen tekemään tilauksia.Työntekijäni oli kyllä suuri apu vaikka maksoikin huimasti.Töitä jäi paljon vielä tällekin päivälle.Huomenna tempaisen aikaisin takaisin töihin.
  Mutta sitä odotellessa,ANKKURI YLÖS JA TUULTA PURJEISIIN!!!HIIOHOI!!!
  Täti vihreältä löysin tämän.Se on kaunis.

Missä on tilaa sille, 
joka nyt kesken jää? 
Arkoja unelmia
missä voi säilyttää? 

Minne ne suunnitelmat 
rauenneet heitetetään? 
Missä on toiveiden hauta? 
Minne ne peitetään? 

Minnekä suru tämä 
mahtuisi milloinkaan 
se tulvii esteiden yli, 
mykistää voimallaan.

(Anna-Mari Kaskinen)

 

                                       1045157.jpg