Kiitos kommenteista!Ihan ensiksi:Käykää moikkaamassa Tuijaa.Olen löytänyt sielunsisaren!Meri,viski,orkideat,villasukat,........(Hyppii riemusta!)
  Tärkkiä joudun laittamaan uuden satsin toiseen liinaan.Se on käynyt mutkalle ikkunassa roikkuessaan.Toinen on täysin muodossaan.Luulen,että tuo muodossa oleva on ollut pohjimmaisena kasarissa ja saanut kaikki sokerit itseensä.Toiselle ei ole jäänyt riittävästi.Huomisen hommaa.Täytyy myös kokeilla sitä kulhojuttuakin...
  Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa liimapannua ja havaitsin sen toimivaksi.Kyselin tukusta kyseistä laitetta,mutta sen saatavuus on kuulema loppunut.Liimarakeita oli vielä muutamia pusseja ja varasin yhden.Täytyy jostain nikkaroida pannu,jolla rakeita sulatetaan.Oli muuten tosi käypä laite.Valmista tuli äkkiä.
  Olin tekemässä häät huomiselle.Tilauksessa oli yhteensä 36 työtä.Morsiuskimppu,vieheitä,kirkkokoristeita,pöytämaljoja,heittokimppu ja noutopöydän asetelma.Menin aamutuimaan ja tulin kuuden huitteissa kotiin.Palttiarallaa noin kymmenen tunnin urakka.Jatkan lomaani vielä tiistaiaamuun saakka.
  Loma menee varmaankin sairastaessa.Olen joillekin tarinoinut siitä,että maha on sekaisin.Se on sitä edelleenkin.Takapuolen nahka on varsin makeasti ärsyyntynyt ja taitaa siellä olla pari pukamaakin.Istumisesta ja matkustamisesta.Kudon risti-istunnassa ja se laittaa painetta alapäähän.
  Suun limakalvot on rikki ja kurkku on kipeä.Todennäköisesti kyseinen oireilu johtuu mausteisesta reissuruuasta.Isäntäväki kun käyttää reilusti mausteita.Maha reagoi varmaankin rasvaan ja täysmaitoon sekä jatkuvaan syömiseen sekä kahvitteluun.Melkoinen muutos,sillä normaalisti olen päivän pelkällä kahvilla ja hedelmillä.Syön kerran kunnolla ja sitten illalla salaattia.Huonot ruokailutottumukset,tiedän.
  Yritän tempoa saunaan kunnon pesulle ja sitten heitän vakatasoon.Yritän huilata ja ottaa rennosti.Huomenna käyn luovuttamassa häät pois.Muuten makoilen.Niin,ja tietysti kudon.
  Sain Tappuran villasukat valmiiksi ja aloitin heti kummitytölleni lahjoitettavat knikkerit (oma muunnos varrettomista villasukista,tosin olen nähnyt kyseisenlaisia neuleblogeissa).Sitten on Toukan tossujen (tai sukkien) vuoro.Ne kudon siitä norjalaisesta,ihanaisesta täysvillalangasta,jota ostin reissulta.Se on viittä vaille,että pian saan tänne kuviakin.Hankimme luultavammin digikameran sen kännykkäsiirtojohdon tilalle.
  Mutta,takapuoli kipunoi siihen malliin,että poistun.(Palatakseni jälleen...)Vanhaksi ei kai ole tulemista =)))))))