Kiitos kommentista!Digikamerakaupasta soitettiin tänään,että tilaamamme kamera on saapunut liikkeeseen.Siis hakemaan.Nyt tuo kapistus loikoilee pahvilaatikon sisällä sängyllämme ja odottaa tutustumista.Siis,kohta saan sen käsiini ja sitten......täytyy opetella kuvan laittaminen tänne blogiin.
  No,mutta.Päivä on ollut sateinen.Kaupalla oli hiljaista.Muutama asiakas.Tein kimppuja uudella tekniikalla.Tavarakin on erilaista uudelta toimittajalta.Upeampaa ja mielenkiintoisempaa.
  Erään kollegan kukkakauppa paloi alkuviikosta.Oli ollut tahallaan sytytetty kukkien pakkauspaperivarastosta.Tiedän,että vahingot ovat mittavat.Harmittaa itseäkin kollegan kokema menetys.
  Enemmän harmittaa kuitenkin se,että vielä löytyy ihmisiä,jotka luulevat kukkakaupan olevan tuottoisa liiketoimi.Elämäntapa tämä on,ei mitään muuta.Turha on kuluttaa aikaansa murtautumalla kukkakauppaan rahan toivossa.Sitä ei ylimääräistä ole ja jos on niin se on tiukasti tilillä säästössä pahoja päiviä ja sesonkipalkkoja varten.
  Juttelin myös uudelleen kollegan kanssa,joka oli myymässä minulle kauppaansa.Hänkin oli miettinyt samoja asioita kuin minä myyntitouhuistaan.Asiakaskunta on vaihtumassa omaan,liike on mennyt omistajanvaihdoksen ohi ja muuttunut omannököiseksi.Hän ilmoitti ettei hänen kauppansa ole enää myytävänä.Nauroimme toilailuillemme.Pitää katsoa kauempaa jotta näkisi tarpeeksi lähelle =)))
  Tein illalla kuorrutettua seitä uunissa ja perunakroketteja bearnaisekastikkeella.Salaattina oli katkarapu-leipäkuutio-herne-maissi-paperika-creme-sekoitusta.Vielä viipale sitruunaa kruunaamassa aterian.
  Pakastealtaan kautta hankittu viiden hengen ja yhden koiran ruoka teki yhteensä 17e.Pakastimeen jäi satsista neljä pussia (tarjous: viisi pussia yhteensä 2e) herne-maissi-paprikaa ja reilu puolikas pussi katkarapuja.Edullista.Harrastan näitä pakasteruokaherkkuja aina silloin tällöin.
  Mutta nyt bloggaamaan ja sitten kameran kimppuun.
Ps.Voisiko joku kertoa,miten kuva lisätään kirjoitukseen?En löytänyt ohjetta.YKSINKERTAISESTI KIITOS!Ja kiitos etukäteen ohjeesta.......