Vaikka sähkömies tekee ohareita,rakkaani tilasi laajakaistan asennuksen ja koneenvirittäjän ensi viikolle.Vaikka sukat pyörivätkin jaloissani,en ole lainkaan huvittunut siitä asiasta,että joudun taas opettelemaan uusia juttuja.Vastahan vaihdoin puhelimen kun edellinen putosi ruusuämpäriin.......
  Pesin tänään näyteikkunat.Nyt näkyy läpi.Aamulla duunasin kuin duraselljänikset ikään,mutta tahti hiipui iltapäivää kohti.Sitten iski totaalinen sesonkiväsymys.Polvet löivät loukkua ja hartioille kasaantui tonneittain lisää painoa.Veto loppui kuin seinään.
  Yritin laittaa pääsiäistavaraa pois näkyviltä.Muutama tukkuri poikkesi.Ostin purkkikukkia ja erilaisia ruukkuja,tikkuja ja muuta tarvittavaa tavaraa.Pian siivoan koko myymälän ja laitan uudet ostokset esille.Ensin täytyy kuitenkin saada luut yhteen suuntaan.
  Muuta mainittavaa ei tänään tapahtunutkaan.Olin yhteydessä opiskelijaani.Soitin parille kollegalleni.Sain loppuviimeksi lusittua päivän kasaan ja lähdin kotiin.
  Toukka on ollut rakkaani kanssa tänään kotona.Heihin iski jonkinlainen mahatauti.Toivon säästyväni siltä.Kävin tulomatkalla kaupassa ostamassa pussin lakuja (osittain mahatautia torjumaan ja osittain tähän vetämättömyyteeni) ja uuden hiusvärin.Illalla jatkan Tappuran villapaidan kutomista.Menen jälleen saunaan ja viritän uutta väriä päähäni.Sitten unille ja huomenna jälleen töihin....