Kiitos kommenteista! Kyllä,sukat ovat valmiit.Varvaspää ei oikein ole edustuskelpoinen,mutta siitä viis.Jonkun jalassa ne palvelevat vielä hyvin =))))
 Aloitin sitten uutta villapaitaa.Sellaista herneenvihreää,jossa on raitoja vanhastaroosasta.Ensin siitä tekeleestä piti tulla Toukalle paita,mutta siitä tuleekin paljon pienempi (en osaa laskea silmukkamääriä oikein).No ei sekään mitään,keväällä syntyy kummilapsemme,joka saanee paidan.(Paitsi jos se ei kestä päivänvaloa tyyliltään).....
  Katselin tässä pari iltaa sitten oikein hyvän konserttitaltioinnin.Voin kyllä todeta etten ole aikaisemmin nähnyt mitään yhtä aitoa,ihan oikeaa musiikkia! Ja se,että musiikki tuli esittäjien sisimmästä asti.Näki,että siinä laulettiin ihan kaikilla aisteilla.Ja ne sanat ja se sävel.....IHANAA!!!!
  Ehkä osansa oli silläkin,että kuuntelen nyt eri tavalla musiikkia kuin ennen.Haen erilaisia tanssirytmejä.Taltioinnissa oli montakin sellaista kappaletta,jota voisimme vallan hyvin tanssia.Varsinkin ne tangot.Taidanpa tietää mistä musiikkia haen kun aikanaan valitaan kisoihin musiikkia.(Sikäli kun tässä kisakuntoisiksi kehitytään!!!!!)
  Tänään en lähtenyt harjoituksiin.Olen kolmatta päivää kamalassa räkätaudissa.Perjantaina tukkurini haki apteekista särkylääkepaketin.Lauantain taistelin töissä pillerihumalassa ja tänää jatkui sama rata.Meinasin pyörtyä aamulla yskänlääkkeeseen.
  Minä kun en harrasta tuota itselääkitystä (jos ei suuntaa-antavia lasketa rentoutuslääkkeeksi) niin pienetkin särkylääkeannokset vaikuttavat todella voimakkaasti.Jos olen oikein väsynyt ja stressaantunut niin otan 800 mg:n särkylääketabun ja suuntaan sänkyyn.Tolkku on heti pois.Tätä harrastan kuitenkin harvoin ja vain valikoiduissa tilanteissa.
  Muuten kaikki on edelleen seesteistä.Eräs kollegani kävi tänään poikansa kanssa moikkaamassa.Hän toi juustokakkua,jota joimme kahvin kanssa (nyt oli maitoakin =) ).Piristävää siinä asiakasvirran lomassa.Tänään ostettiin muuten paljon esikoita ja tulppaaneja.Kevättä?
  Hetkinen,tässä välissä haen mannapuuroa lautasellisen ja sekoitan ensimmäisen suuntaa-antavan.Huomenna on vapaapäivä.Rakkaani vie tenavat aamulla,joten saan nukkua pitkään.Huomisen ohjelmassa on näyttökoeaineiston vienti opettajalle tarkistettavaksi.Muuten ei ole luvassa ohjelmaa....
  Bloggaan teitä katsomaan......