Kiitos kommenteista!Kaupunki on hiljentynyt.Korttelissamme on hiirenhiljaista.Ei uskalla ääneen puhua.Kukaan ei metelöi,ketään ei liiku.Vain kaksi naapuria tuntuu olevan kotosalla.Heilläkin on hiljaiset juhlat.
  Olen kaupungissa asuessani ihmetellyt tätä käsinkosketeltavaa hiljaisuutta ja rauhaa.Tuntuu miltei aavemaiselta.Kaikki hiljenee.Rauha.Luultavasti tämä tietää sitä,että järvien rannoilla ja muilla mökkiakueilla on aika rauhatonta.Mölyä varmasti riittää.Väki on paennut kaupungista maalle ja mökeille.
  Huomenna lähdemme mekin.Luultavasti meren saarissa on elämää.Veneilijöitä on varmaankin liikkeellä.Me menemme sekaan.Kohta.Yhden yön päästä.
  Laitoin liikkeen lomalle.Tyhjensin asiakaskylmiön ja desinfioin sen.Jätin kuivumaan ja tuulettumaan viikoksi.Kastelin kukat ja toivotin niilekin lomaa.Lomaa minusta.
  Jänis haettiin kotiin.Matkalla vein anopille kimppuja,joita jäi myymättä.Eräs asiakkaanikin otti kyläviemisiksi yhden.Oli kuulema anopilta kysellyt,kuinka pitkään pidän tänään liikettä auki.
  Loman jälkeen avaan uudistetun liikkeen.Valikoima kokee muutoksia.Teen koulutehtäväni ja laitan sen postiin opettajalleni.Sitten teen ensi viikonlopuksi isot häät asiakkaalleni ja huilaan lopun.Teen kukkatilaukset.Sitten tiistaina töihin.
  Mutta sitä ennen laitan varpaat kaakkoon ja nokan merituuleen.Jätän kaikki poispakatut huolet ja murheet painumaan syvän meren pohjaan ja vaeltamaan muille maille.Haen uuden alun ja voimaa jaksaa jatkaa.Kysyn kaikki mieltäni askarruttavat kysymykset vaahtopäisiltä aalloilta.Minä tulen takaisin.
  Nyt lähden grillaamaan,tempaisen pari suuntaa-antavaa ja pakkaan.
ja huomenna aloitan loman!Palailen muutaman päivän päästä.Juhannusta vielä kerran kaikille!