Kiitos kommenteista! Aamulla veimme pojat kouluun.Toukalla oli vapaapäivä parturin johdosta.Suuntasimme liikkeeseen,jossa uusi omistaja odotti meitä miehensä kanssa.Vaihdoimme kuulumisia ja kävimme läpi liikkeen teknisiä asioita,kuten valoja sun muita.Kirjoitimme kauppakirjan ja sitten suuntasimme pankkiin.
  Pankissa sain suorituksen myynnistä.Lopetin myös pari omaa pankkisopimusta.Pankkitäti leikkasi yrityksen kultakortin kahtia.Luovutin pankin lomakkeita ja rahapussukoita takaisin.Yösäilösopimusta en enää tarvitse.
  Sitten kävelimme paikalliseen TE-keskukseen,jossa uusi omistaja rekisteröi entisen yritykseni nimiinsä ja minä rekisteröin uuden nimen y-tunnukselleni.Eli käytännössä olen yrittäjä vieläkin,tosin liiketoimintani on minimaalista.Jotakin pientä henkilöstövuokraukseen ja alan tukkutoimintaan liittyvää juttua on tulossa.Pääasiasiallisesti olen palkallinen työntekijä.
  TE-keskuksesta,kättelyiden jälkeen suuntasimme Toukan kanssa shoppailemaan Indiskaan.Löysinkin muutaman ihanan vaatteen ja pitihän meidän tyttöjen ostaa sieltä korutkin =).Sitten äkkiä kotiin.....
  .....ja parturiin.Nyt olemme kumpikin,Toukka ja minä,30 cm:n ponkkaria lyhempiä.Olimme yhtä aikaa saksittavana.Toukan parturi nautti selvästi tupsuttaessaan pientä päätä.Leikattiin ja föönattiin sekä suihkautettiin lakkaa.Toukasta tuli hieno! Pidän myös omasta leikkauksestani.
  Neljän huitteissa lähdimme koko porukka pitsabuffettiin ja ähkittiin maha täyteen.Kävin tullessa vielä shoppailemassa Seppälässä ja löysinkin oivan alerekin.Kolme upeaa puseroa ja teinidödöä purkki maksoivat yhteensä 18e.Nyt on siis työvaatetta.
  Loikkaan sohvalle loppuillaksi ja varmaankin otan yhden suunta-antavan "juhlan" kunniaksi.Huomenna sitten paneudun siivoamiseen ja järjestämiseen.Tänään kuitenkin huilaan.Tavataan!