Kiitos kaikille,jotka moikkasivat Terävää ja sinulle Helanes ,Terävä on ihan aito lapsi.Ei mikään sivupersoona.Ristimänimi ei kuitenkan ole sama.Jos et usko,kysy Obeesialta,hän on omin silmin nähnyt katraani.
  Terävä luki viestejänsä ja oli otettu.Hän kirjoitti pitkän pätkän uutta blogia,mutta ennen julkaisua koko hallinta meni sekaisin.Laitoin Tuomakselle viestiä.Ikivalkean kirjoituslista hyppäsi Terävän sivuille ja aiemmin systeemi väitti Terävän julkaisseen juttuja jo vuonna 1940 vai 1970?Ihan koko potti sekaisin.Vai olisikohan tämä nyt sitä mustan aukon olion aikaansaannosta?
  Muuten on aika seesteistä oloa.Isä lauloi eilen Tartu mikkiin-ohjelmassa ja vastailee nyt fanipuheluihin.Hän kävi juomassa kupin mustaa kahvia toimistossani.Oli käynyt haudoilla viemässä viimeisen kerran kynttilöitä tänä talvikautena.
  Tänään oli lyhyt työpäivä.Aion kohta tipahtaa sohvalle.Laittaa Toukan,Tappuran ja Terävän iltapalan jälkeen untenmaille ja aukaista sitten Raija Orasen kirjan Kaikki Doriksesta.Olen lukenut sen aiemminkin,mutta nyt tuntuu,että olen sen tarpeessa.Ja mikä sitä onkaan lukiessa uudelleenmuokatussa olohuoneessa,jossa vihdoin on tunnelmaa.
  Huomenna menen taas töihin.Illalla otan jälleen tainnuttavaa ja luultavasti kirjoitan taas.Rakkaallani on iltavuoro.Maanantaina onkin vuorossa kaupunkireissu ja hoidan kaikki juoksevat asiat.
  Tiistaina alkaa koulu.Lähden työn ohella tapahtuvaan yrittäjien oppisopimuskoulutukseen opiskelemaan lisää alaani.Koulupäiviä on reilut parikymmentä vuodessa ja siksi ajoiksi palkkaan tuuraajaa.Älkää kysykö alaani,vielä en sitä kerro.
  Mutta.seikkailen blogeissa kun ehdin.Nyt yritän julkaista tämän kirjoituksen ja katsotaan kenen blogista se löytyy....