Kiitos kommenteista! Huono onni jatkuu edelleen.Oksennustaudin jälkeen muu perhe sairasti pyrstöyskän (ruikulitaudin eli ripuloi).Arvoimme pitkään,lähdemmekö ollenkaan keskiviikkoaamuna kylpylään rakkaani kanssa.Lähdimme kuitenkin ja kotiin jäi liuta kalmankalpeita sairastajia.
  Saavuimme kylpylään,majoituimme ja painelimme uimaan.Uinnin jälkeen meille oli varattu hoidot.Rakkaani hierottiin ja minä sain sen ihanan intialaisen päähieronnan.Taivaallista.
  Hieronnassa istutaan vaatteet päällä,peilin edessä.Hieroja työskentelee selän takana.Ensin hierotaan kumpikin lapaluun alue,sitten hartiat,käsivarret ja lopuksi pää,kaula ja kasvot.Sellaista silittelyä ja erilaisten pisteiden painelua.Yhdestä pisteestä hieroja sai mahani mulisemaan ihan oudosti ja toisesta pisteestä laukesi nielemisrefleksi.Yhdestä pisteestä painamalla leuka valahti rennoksi.Outoa ja samalla äärimmäisen ihanaa.
  Hoitojen jälkeen suunnistimme syömään buffetpöytään.Ja söinhän minä sitten miltei kaikkea mitä löytyi.(nälkä).Rakkaani nieleskeli pöydän vastakkaisella puolella ruokansa ja arpoi,pysyykö se ylipäänsä sisällä ja mitä kautta se tulisikaan ulos.
  Ruuan jälkeen palasimme huoneeseemme lojumaan sohvalle ja tuijottamaan televisiota.Sitten nukkumaan.En tiedä mistä johtui,mutta näin koko yön omituisia painajaisia.Liekö tämä elämänmuutos syynä?Viimeaikoina olen nähnyt voimakkaita unia,joissa ovat läsnä vuorotellen lähes kaikki tuntemani läheiset ja kollegat.
  Yön aikana rakkaani pyrstöyskä pääsi valloilleen.Kävimme aamupalalla ja minä sen jälkeen uimassa.Suunnistimme kotia kohti,sillä olin luvannut mennä töihin iltapäiväksi.Rakkaani puolestaan lähti työpaikkalääkärille.Tenavat olivat aika hyvässä kunnossa.
  Sain myös soiton äidiltäni,joka kertoi mummon uudesta haaverista.Tällä kertaa hän oli pudonnut tuolilta pesureissulla ja makaa nyt sairaalassa.Hänet haetaan kotoa taksilla pesupaikalle hoitokotiin ja tuodaan sitten takaisin.Tällä kertaa hoitajille sattui moka ja mummo putosi.
  Mikään uusi asia tämä mummon uutinen ei ole.hän on murtanut molemmat lonkkansa ja ranteensa kaatuillessaan.Kerran on menty kellarinraput alas,kerran ulkorappuset.Kivalta ei kuitenkaan tunnu....
  Mutta,ehkä jossain on paikka auringossa.Se täytyy vain etsiä.Ainoa positiivinen asia lienee se etten ole itse (vielä) sairastunut samoihin tauteihin kuin muut.

Vastaan haasteeseen from TEKOSYY

KOLME HAAVETTA
1)Painajaisunien poistuminen
2)Näyttökokeen lisäselvitysten läpimeno
3)Valaistuminen