Kiitos kommenteista! Olemme sairastelleet ja toipuneetkin jo.Olen ollut täystyöllistetty ja loppuviikko näyttää samalta,mutta...............
  Viime lauantai oli aikas mukava.Miespuolinen serkkuni (se,joka ajaa crossia) tuumasi lähtevänsä kanssani Ikeaan kunhan Päitsi olisi ajettu.Pakkauduimme Terävän kanssa Mersun kyytiin ja suunnistimme luvattuun paikkaan.Muuten kaikki meni upeasti,mutta.......Ikean lastauslaiturilla tyyppi veti kaljatölkin auki ja luovutti auton avaimet.
  Siinä minä sitten olin,keskellä sitä kaikkea ja aivan oudon auton kanssa.Se oli varsinaista "töks töks töks töks huiiiii...."-meininkiä.Kotiin päästiin kaikkien kommellusten kautta (,joita ei tässä ny sattumalta julkaista).Nautittavaa.
  Ehdin olla kotona puoli tuntia ennen kuin säntäsimme rakkaani kanssa salille saamaan yksityisopetusta kahden tunnin ajan opettajiltamme.Tunnin jälkeen hakemaan tenavat mummolasta ja koivet ojoon sohvalle.
  Sunnuntaina ehdin nukkua hiukan pidempään ennen kuin taas suuntasimme salille.Meillä oli ryhmämme viiden tunnin tanssileiri.Leirin jälkeen raahasimme luumme kotiin ja parkkeerasimme tiukasti sohvalle katsomaan tähtitansseja.
  Maanantaina siivosin.Toukka kävi tanssimassa.Suunnittelimme Toukan tulevia synttäreitä.Eilisen olin töissä ja siivosin myymälän.Illalla tempaisin siideripullon auki ja vastasin miellyttävään puheluun.Meille on syntynyt toinen kummityttö!!!!!
  Tänään olen palloillut ostamassa vauvalahjaa.Toki olemme ehtineet salillekin treenaamaan.Valssi sujuu jo kaikkien kuvioiden osalta loistavasti.Myös puutarhaa ehdin penkoa hitusen..................
  .....Ai niin,täytyy mainita,että Tappuralla on ihan hiukka pikkuisen ihastumista ilmassa.Kohteena on naapurin tyttö  =)..........käyn lukemassa kierroksen kuulumisianne ja paneudun sitten koulutehtäväni pariin,jotta saan sen postiin huomenna...