Kiitos kommenteista!Ihanaa Marko F,että olet sielunkumppani tässä edellisessä asiassa!Tänään en bloggaa,sillä sammun aivan kohta sänkyyni....
  Tänään olen huomannut,että vierivät kivet sammaloituvat ajan kanssa.Olen ollut aivan toistaitoinen ja ajattelematon tänään.Väsyttää tolkuttomasti.Vuokraisäntäkin kävi huomauttamassa (ihan aiheesta!) oven auki pitämisestä kovalla pakkasella.Asiahan on ollut itsestäänselvyys,mutta mistähän tottumuksesta telkesin firman oven ulkohakaan?
  Siivosin töissä takahuoneita.Viskasin roskiin pari jätesäkillistä roskaa.Kolme paperipussia odottaa vientiä keräyslaatikkoon.kaikkea on siunaantunut urakalla.Viimeksi moppasin oikein lattiat ja tuuletin tuikkusen verran,jotta toimiston jänis ei paleltuisi.
  Jäniksellä on ongelma.Se asioi siististi omassa kissanhiekkalaatikossaan,mutta jostain syystä papanat takertuvat sen takaliston karvoihin.Harva se päivä nypin paperin kanssa takaliston puhtaaksi.Tänään pesin oikein jänikselle varatulla rätillä koko pyrstöpään.
  En tiedä johtuuko tämä paakkuuntuminen pitkistä karvoista vai ruokavaliosta.Eräs tukkurini kehoitti laittamaan hiekkalaatikkoon puruja kissanhiekan sekaan.Tai puupellettejä ne ovat,ei siis tavallista kissan hiekka-hiekkaa.Täytyy kokeilla.
  Jänis syö heinää ja siemeniä.Päivittäin se saa omenaa tai jotain muuta tuoretta.Ystäväni toi jänikselle ystävänpäivälahjaksi pussillisen vihreää,rukolaa,salaattia,kurkkua ja parsakaalia.Viimeksi mainittu oli erityistä herkkua ja sen myötä koko takahuoneessa leijaili uskomattomantuoksuinen,käyneen parsakaalin kierrätyskaasu.Jänis oli kuitenkin onnellinen.
  Mainittakoon,että kollegani ei päässyt vielä pois sairaalasta.Alan olla huolestunut.Työt tökkivät kun ajattelen asiaa.Pelottaa ja harmittaa yhtä aikaa.Mutta,elämä on.Joskus on jatkettava omilla siivillä eteenpäin.Minä opettelen ja ehkä jo ensi viikolla osaan lentää niin etteivät räpylät kosketa maata.
  Yötä!