Kiittää hän kommenteista! Minä tulin töistä tiistaina ja kulautin liuoksen ekan osan kurkkuuni.Ennen kuin ehdin viimeisen kulauksen nielaista loppuun,puhelin soi.Pomon mies soitti ja pyysi keskiviikoksi töihin.Pomo oli sairastunut ja ei tiedetty tuleeko hän ollenkaan töihin koko viikolla.
  Selvisin keskiviikkoaamuna töihin.Koko päivä oli nesteiden takaisin tankkausta.Puhdistusoperaatio aiheuttaa nestehukan kaltaisen tilan.Se pitää paikata.Nautin myös maitohappoja kapseleissa.Illalla söin jo munkin vapun kunniaksi.Nyt on upea olo.
  Kävi perinteisesti,että vappuaattona ovikellomme alkoi soida tasaiseen tahtiin ja ovesta työntyivät vanhemmat ja kaverit juhlimaan.Loppuviimeksi grillasimme kolme kiloa erilaisia lihoja ja makkaraa.Niiden kanssa hupeni iso kupillinen salaattia ja lähes kilo perunasalaattia.Näin meillä.Juhaväki vaan saapuu ja pian on kekkerit pystyssä =) onneksi emme ehtineet pakastaa lihapaketteja kuten oli tarkoitus.
  Pomo selvisi tänään töihin ja olen viettänyt vapaapäivää.Huomenna tempaisen töihin.Olimme vanhemmillani grillaamassa ja sen jälkeen tein loppuun pihasiivousta.Levittelin hevosenlantaa ja multaa,kylvin siemeniä,leikkasin ruusuja ja puskia,........ja paljon muuta.
  Nyt istun täällä.Rakkaani lähti töihin.Tempaisen tässä välissä Toukan kanssa suihkuun ja tulen sitten bloggaamaan kierroksen.Täytyy myös tehdä yksi koulutehtävä huomista palautusta varten....pikaiseen kohtaamiseen....
  =) Pihalla näyttää olevan harakka,joka tallustelee koiran kopin edessä ja kurkkii koppiin.Katsoo ettei koira ole kotona.Se näyttää hakevan kupista koiran kuivaraksuja =)))) Näkisittepä!