796044.jpg
Jaa-a,harvassa ovat uudet ja ihmeelliset jutut.Sain virallisen tiedon kummiudestani aamulla kello kahdeksan.Tuleva kummi vaan ei edelleenkään ole kehuttavassa kunnossa.Jalkoja särkee ja väsymys pahenee.Iltapäivällä teki jo tiukkaa.
  Yritän nukkua ja levätä.Kaivan kaikki vitamiinipurkit riviin keittiöön ja popsin niitä josko joku auttaisi.Varmaankin lopettelen tätä bloggaamistakin.Katsotaan nyt.Kalenteri nollille.
  Oikeastaan olen sairastellut juhannuksesta lähtien.Ensin podin vatsaoireita ja elimistön sekaisuutta.Sitten pamahti sormi.Ja nyt on meneillään joku kropan romahdus.Tilapäistä sanoisin,näistä on ennenkin selvitty.
  En tiedä,olenko kertonut stressireaktioistani?Eli jokaista stressaavaa asiaa seuraa joku särky.Kroppa voi lyödä täysin jumiin niin ettei voi edes istua tai sitten nukkuminen vaakatasossa käy sietämättömäksi.Joskus ovat jalat kramppailleet ja olen pudonnut maahan kesken kävelyn.Nyt on päällä joulustressi,joten uumoilen olotilani johtuvan siitä.
  Stressiä lisää se,että kokemusta on kertynyt jo parista joulusta.Tiedän etukäteen mitä on tulossa.Hermoilen sisäänoston kanssa.Pitäisi jaksaa luoda visio joulusta,mutta kaikki näyttää olevan mustaa.Messuilla vision luominen on myöhäistä,sillä tänä vuonna messuillaoloaikaa on huomattavasti vähemmän kuin edellisinä vuosina.
  Mutta kuten aikaisemmin olen kirjoittanut,tämäkin on normaalia.Joulu tule joka vuosi yhtä yllättäen ja kaikille.Ensi viikon alussa pitäisi ostaa ensimmäinen erä sisään.Huh!
  Nyt bloggaan pikaisesti ja menen ihan oikeasti pyörimään sänkyyn.Huomenna lähden tosi aikaisin töihin.ps.ainoa mikä oikeasti piristää ja saa mun sydämen nurinpäin on Simon Webben  kappale Seventeen,joka  löysin  Lisbetin sivuilta. Huomenna  tai maanantaina  menen  ostamaan  tuon levyn......