Kiitos kommentista! Olen tehnyt urakalla töitä ja kaiken siltä liikenevän ajan olen uhrannut tanssille.Mitä enemmän uppoudun tanssiin,sitä enemmän tunnen saavani vastapainoa työlle.
  Sali on paikka,jonne puhelimellani on porttikielto.Jätän sen autoon tai kun olemme yhdessä liikkeelä,jätän kapineen kotiin.Tästä ehkä olenkin maininnut aiemminkin.
  Tammikuusta lähtien aion lisätä viikkooni toisen tanssikurssin.Sitten tuolle ihanaiselle uhrautuu kolme tuntia viikossa plus tietenkin Toukan,Tappuran ja Terävän tuntien seuraaminen päälle.
  Eilen tanssin jälleen tuuraajaparini kanssa.Nautin siitä,että kuntoni on noussut ja pystyn kunnon vaihtiin tanssikorkkareilla.Askelkuviotkin hallitsen melkein neljästä tanssista.Pienin askelin kohti suurta,sisäistä mielihyvää.
  Töissäkin alkaa olla meneillään kutkuttava kiirekausi.Odotan innolla sesonkeja ja kauhulla lumentulon ajankohtaa.Se vaikuttaa merkittävästi sesonkeihin ja valikoimiin.
  Nyt lataan akkuja keskittymällä itseeni.Koulupäiviä on nyt putkessa ja kohta häämöttää ensimmäisen osion näyttö.Eka virallinenkin tentti meni hyvin.
  Enempää en nyt bloggaile.Palaan moikkaamaan teitä kaikkia ihan henkilökohtaisesti blogeihinne heti kun ehdin.Kiitos,että olette olemassa.Rakastan teitä kaikkia!
  Hiukan kaivelee takaraivossa häpeä siitä etten ole paljoa bloggaillut....