Kiitos kommentista! Todellakin,minulle iski ihan oikea tauti.Sitä tavallista,nokka tippuu ja kurkussa kasvaa kaktus.Varsinaista mykkäkoulua kun ei äänikään tule ulos.Siunattua motkottamisestani kärsiville =)
  Aamutuimaan tempaisin kauppaan hakemaan evästä ja tarjottavaa eräälle tukkurilleni,joka tuumaili tulevansa käymään.Törmäsin ihaniin joulukortteihin,joita aion laittaa kirjamuovin sisään ja ripustaa koko komeuden ikkunaan.
  Kaupasta tempaisin tukkuun hakemaan tilaustani.Sitten kaarsin kollegani kaupalle ja sen takahuoneen kahvipöytään.Söin kaupasta aamupalaksi ostamani marjapuuron.Sitten töihin.
  Tavallinen päivä.Tein tilauksia ja juttelin tukkureiden kanssa kuulumiset.Yksi kolleganikin kävi.Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.
  Nyt istun tässä ja poden alilämpöisyyttä.Kuulun niihin,joiden lämpö ei nouse kuumetilanteessa vaan laskee alilämmölle (alle normaalin ruumiinlämmön,mutta ei minkään horkan tasolle).Toki minullakin on joskus ihan oikeaa kuumetta,mutta harvoin.Jäseniä särkee aivan vietävästi ja aionkin hankkiutua nukkumaan.....
778283.jpg
Tällaista tämä on talvea odotellessa vesisateen keskellä.....