Kyllä,tämä on sitä aikaa vuodesta kun hyvä olo nousee hattuun oikein urakalla!Vaihtelu virkisti jälleen.Olen nyt tehnyt pari päivää töitä sellaisella vauhdilla etten ole ehtinyt Blogistaniaan ollenkaan.
  Opiskelu on kivaa ja kehittävää!Tosin oppikirjamme on huikean paksu ja täynnä asiaa.Ekat tentit on syyskuussa.Luettavaa on sitä ennen paljon ja ulkoa täytyy oppia tuhansia termejä ja tekniikoita.Ihanaa!Tätä minä rakastan.
  Muuten menee seesteisesti.Nukun edelleen kuin tukki vailla huolen häivää.Kävin eilen aamulla parturissakin ja nyt peilikuvajainen on kauniimpi.Laivalta löysin uuden tuoksun ja pakkeleita,joten naamakin on nyt maalattu entistä ehommaksi.Kirjoitinkin jo kivistäni ja tunnen edelleen niiden voiman.Vai onko se tämä keveys vai mikä,joka aiheuttaa nostetta.
  Olen myös syventynyt akvaarioharrastukseeni uudelleen.Luen artikkeleita ja suunnittelen lisäystä kirjoahvenien muodossa.Kuinka kiehtova kalasuku ahvenet oikeasti ovatkaan.Keltaiset ahveneni,joista olen varmasti kirjoittanut,ovat niitä kuuluisia mbuna-ahvenia Afrikasta (taitavat vaan esi-isät olla sieltä,tuskin nämä omat lapsoseni ovat Afrikkaa nähneetkään).Jossain määrin mietin,onko minuun tarrannut joku Afrikka-buumi kun kiinnostavat nuo mbunat,niiden myötä nuo paikalliset olosuhteet ja järvet sekä nuo voimakivet.
  Voitanee varmaan sanoa,että minusta on tullut Afrikka-fani.Kyllä,varmaankin niin.Kirjahyllystäni löytyy iso kirja kyseisestä maanosasta.Taidanpa nyt ottaa sen esiin,sillä taudinkuvani on nyt varmistunut.Minullahan on afrikkalainen mbuna-neuroosi!Näin se nyt varmaan on!