Kiitos Iines,elämä on oppimista ja kaikkein paras oppi tulee ihmissuhteista.Varsinkin niistä lyhyemmistä,joita nimitettiin ystävyydeksi,mutta jotka olivat kaikkea muuta.Ihminen oppii ihmiseltä,hyvän ja pahan.Mutta,käykää tervehtimässä uutta ystävääni.Saanko esitellä:Uni.
  Tänään olen ollut kuin barbaari raparperi ristiretkellä maailman äärissä.Olen siivonnut firman yhden takahuoneen ja suunnitellut hienoja,toimivia ratkaisuja erilaisille tarvikkeille.Siivousintoni maistuu raparperille,kitkerää.Sitten sain tuon barbaarisen idean,ikkunat pitäisi pestä.Päivän aikana en kuitenkaan,luojan kiitos,ehtinyt toteuttaa ajatusta.Koko touhu meni siis aika raparperiksi.
  Mutta tämä barbaari raparperi on ottanut askeleen eteenpäin ja karistanut jälleen ylimääräisiä ihmisiä elämästään ruikuttamasta.Joukkooni alkaa siilautua teitä todellisia arjen timantteja ja ne bulkkitimantit murenevat pois,särkyvät omassa mahdottomuudessaan.Tiedän olevani itse mahdoton,mutta kuulun toisten mahdottomien joukkoon.
  Opettajani sanoikin katsellessaan meitä kanssakouluttautujia tammikuussa,että olemme kaikki kaksikymmentäyksi opiskelijaa omanlaisia mahdottomuuksia yhdessä.Me emme opi lukemalla tai katsomalla vaan tekemällä.Meitä on mahdoton opettaa pelkässä luokkatilanteessa,pulpetin ääressä.Me opimme tekemällä käsillämme,kokeilemalla ja aistimalla.
  Paras matkata maailman ääriin asti ennen kuin voi sanoa tästäkään päivästä yhtään mitään.Tunteet paukkuvat kuin venyneet polkupyörän sisäkumit.Joskus kestää venytystä,joskus ei.On vain opittava tuntemaan rajansa.Rajansa elämisessä,ihmissuhteissa,menneisyydessä ja tulevaisuudessa.
  Ja mitä sitten jos onkin pelkkä barbaari raparperi ristiretkellä maailman äärissä?Jokainen itsensä hyväksymä ihminen antaa toisillekin vapauden olla ja käsittää,että maailmaa kehittävät parhaiten erilaiset ihmisoliot YHDESSÄ,eivät erikseen.
  Piiri pieni pyörii.Maa on edelleen pallo.Kuka palloa kiertää,hänen tiensä ei koskaan pääty.NÄIN OLEN TÄNÄÄN HAJATELLUT.

Lähden pikaiselle tervehdyskäynnille ennen saunapuhdasta olotilaa.....