kiitos kommenteista! Obeesia tuolla kirjoitteli sipuleista.Vaikka päältä näyttäisi homeiselta niin sisimmässä löytyy taatusi tuoretta tavaraa.Niin,......
  Viime kuukausien ajan olen pohtinut elämääni ja siinä vallitsevaa järjestystä monelta kantilta.Sanottakoon nyt vaikka niin,että minäkin olen ollut viimeaikoina lähestulkoon samankaltainen sipuli kuin kanssatallaajani Obeesia.Homeessa en kyllä suostu olemaan (eikä oikeasti ole Obeesiakaan) =).
  Minun sipulini päällyskerros on jotenkin vain päässyt muumioitumaan.Sellainen jäyhä ja mitäänsanomaton,laiska kuori peittää jotakin ennaltamittaamatonta elämänhaluista sisintä.Sisällä sykkii,mutta syke ei riko muumioitunutta kuorta.
  Sitten mietin,että tulee kevät ja ne ihanaiset keltaiset tulppaanit,narsissit ja helmililjat.Purkkitolkulla vihreää ruohoa ja vihdoin aurinkoista säätä.Huomasin muuten aamulla,että linnut laulavat jälleen.Talvi alkaa jo hiukan taittua.
  Ehkä sipulista alkaa itää jotain ihan uutta kun sen peittelee multaan.Kenties kuori alkaakin pikkuisen rakoilla ja esiin työntyy jotain vihreää.Uusi alku.Uusi mahdollisuus.
  Ottakaa koppi Obeesia ja Tekosyy.Haastan teidät löytämään kevään ihmeitä.Kaikki näyttää valoisalta ja tällä hetkellä myös hyviä uutisia on tulossa =).Paljastan uutisia sitten muillekin kanssatallajille kun aika on kypsä.......