Kiitän kommentista! Alkaa näyttää siltä,että pikkuhiljaa alan palailla asemiin.Kunto on ollut tasan nolla ja tanssikenkiä en ole liiemmin jalkaani laittanut kahteen viikkoon.Olisi jo aika treenata,sillä sunnuntaina on sitten se kuuluisa katselmus.AAAARRRG!!!!
  Eilen istuin salin penkillä katselemassa muiden tuntia.Rakkaani tanssi toisen parin kanssa.Itse en uskaltanut lähteä mukaan,sillä tekemistä oli jo pystyssä pysymisenkin kanssa.Tänään olen jo fiiliksessä.
  Opintojakso on meneillään ja olen koulussa pari päivää.Rakennamme ryhmätöinä tilateoksia koulun pihalle.Yllättävän kivaa on ollut,täytyy myöntää.
  Hain Toukan tullessani ja poikettiin kaupassa hakemassa leivontatarvikkeita.Ostin valmiit piparitalon osat,josta myöhemmin tuli ihan oikea joulupalapeli.Tenavat koristelivat ja siinä tiimellyksessä hajosi aina muutama seinä.Nyt talo (tai siis kasa sokerikuorrutteella yhteen liimattuja osia) on keittiön pöydällä.Ken uskaltaa siihen henkäistä,saa kuonoonsa....
  Yritinhän minä niitä osia alkuunsa liimata sulalla sokerilla ja sainkin talon kasaan.Myöhemmin liimailin rikkinäisiä osia kokoon kuorrutteella.Joka joulu tuo ihmetys on oltava.Mainittakoon,että kaikkina muina jouluina tuo ihmetys on ollut ehjä (vaikkakin kokoajan taiteellisen vaikutelman luomus).
 Leivoin myös pullaa (eli hyvästi saavutetut kilopudotukset).Tavallisia korvapuusteja,joiden sisään upotin punaisen kirsikan.Toisen satsin tein sellaisia,joihin tulee pipari päälle.En vain tiedä miten tuonkin satsin saa mahtumaan pakastimeen.Yritystä on.
  Huomenna nousen aikaisin,joten en taidakaan bloggailla.Olette ajatuksissani!