Tappura tempaisi eilen.Hän oli kaverisynttäreillä ja sai sieltä lahjaksi punaisen pellenenän,joka pingoitetaan nenään pujottamalla kumilanka pään ympäri.Sellainen naamarintyyppinen muovinenä.Tiedättehän?No,...
  Toukalle ja Tappuralle tuli sota nenästä ja se loppui vasta kun otin nenän pois.Laitoin sen maustekaapin ylähyllylle ja uhkasin palauttaa vasta tänään.Bondin jälkeen päätin siirtää nenän piilopaikkaa ennen nukkumaanmenoa,sillä Tappura näki mihin nenän laitoin jäähylle.Nenä ei ollutkaan kaapissa.
  Suutuin.Ravistelin pojan ylös sängystään ja kysyin missä nenä nyt oli?Tappura ei tiennyt.Aloin jo miettiä,että olinko itse siirtänyt nenän jonnekin ja sitten unohtanut sen olinpaikan.Tämäkin ilmiö on tuiki tavallinen.
  Aamulla lähdin töihin ja unohdin koko nenän.Päivällä Tappura sitten soitti minulle töihin ja kertoi ottaneensa illalla nenän kaapista.Hän oli kuitenkin jo ehtinyt hukata nenän,joten loppujen lopuksi nenä oli ihan oikeasti hukassa.Siihen päättyi nenäepisodi.
  Poikkesin eilen häätapahtumassa,jossa kollegani olivat esittelemässä morsiussidontaansa.Upeita kimppuja oli paljon.Vaihdoimme muutaman sanan tekniikoista.Paikalla oli myös muitakin kolegoita,joiden töitä ei esitelty näytöksessä.Se oli eräänlainen alan tapaaminen,jossa toiset olivat töissä ja toiset ruotimassa.
  Oli mielenkiintoista nähdä millaisia luomuksia morsiamille on ajateltu.Tosin miinuksena oli se ettei näytöstöissä ollut hintalappuja.Nykymorsian luulee saavansa sadalla eurolla kuun taivaalta.Näytöksen kaikki kimput olivat todella kalliita ja myyntihinnat liikkuvat satasissa,jopa tuhannessa.
  Loppuviimeksi floristin työ on vielä asiakkaalle halpaa.Ajatellaanpa vaikka sähkömiestä,jonka tilasin katsomaan liikeen sähköjä.50 euroa tunti!!!!Ja tähän ei vielä sisältynyt lainkaan tarvikkeita.
  Mariko ja Aleksi voittivat tähtitanssit!Siinä saivat haukkujat korville.Tosin en osannut arvioida kumpi pari voittaa ennen tulosten julkistamista.Tosi tasaväkisiä.Jorma Uotisen tanssiesityksessä oli jotain sanoinkuvaamattoman upeaa taikaa!