Kiitos kommenteista! Olen nyt vetänyt tällä viikolla koulussa ja töissä.Isänpäivä painaa päälle ja tilauksia on todella paljon.Olen pois koulusta torstain ja teen silloin töitä vuokratyöläisen kanssa.Todennäköisesti vetää ylitöiksi koko viikonlopunkin.Maanantaina lupaan kaatua sänkyyn,....
  ...paitsi jos lähdenkin tanssihamekauppaan.Sunnuntain tunnilla puhuttiin joulukuun alussa olevasta katselmuksesta.Kyllä,juuri siitä.Ryhmämme tanssii tuomareille ja sitten joko reputtaa tai nostetaan siihen ekaan kilpailuluokkaan eli E-luokkaan.HAHAA!!!!
  Katselmuksessa naishenkilöillä täytyy olla hame ja herrashenkilöillä suorat housut,kauluspaita ja skraka.Ajattelin,että menen ostamaan synttärirahoillani ihan oikean tanssihameen.
  Luitte oikein,viikko alkoi syntymäpäivällä.Mitään ihmeellistä ei tapahtunut.Pari muisti onnitella.Olin koulussa ja sitten töissä.Ja sitten kotona saunassa.
  No sainhan minä synttärilahjaksi hieronnan kotona ja aamulla aamupalan pöytään,en sänkyyn.Oikeastaan tämä synttäri oli aikas lailla paras,sillä sitä ei vietetty mitenkään.Illalla töissä istuin takahuoneen rappusilla ja vietin hiljaisen hetken ikäni kunniaksi.
  Tänään jäätiin koko luokka tekstauskurssille.Opin käyttämään sitä kuuluisaa metalliterää,johon väri laitetaan siveltimellä.Ehkä alan tehdä tauluja myyntiin.HAHAA!!!!
  Sitä ennen bloggailen luoksenne viski-kahvi-maitomukillisen kera...HAHAA!