Kiitos kommenteista! Sipulit sikseen,nyt kudon taasen sukkaa.Oikeammin näiden sukkien piti olla joululahja eräälle kollegalleni,MUTTA sitten tuli se kuuluisa MUTTA eli aika loppui kesken.Toisen eli parin viimeisen sukan kärkikavennus lähti juuri käyntiin.suunnittelin hienon,virkatun koristuksenkin sukkaan.Siksi poikkean vain ihan pikakierroksen täällä.....
  Töissä jälleen olen ollut.Tapasin yhden tukkurinkin,jonka kanssa meillä oli hyvin hedelmällinen keskustelu.Tein muutaman surulaitteen ja huomiseen väitöstilaisuuteen pöytäkoristelun.Muuten oli aika lailla hiljaista rintamalla.
  Kuunneltiin tenavien kanssa Noita Nokinenän puuhia ja jahdattiin pelilaudalla afrikkalaista tähteä.En ajatellutkaan,että pidän pelistä noinkin paljon.Tappura teki itse banaanipirtelöä iltapalaksi.
  Minä otin lasillisen suuntaa-antavaa ja linnoittauduin sohvan uumeniin.Kohta jatkan rakkaiden sukkieni kimpussa.Rakkaani tulee töistä joskus puolenyön tietämissä.Nyt poikkesin tänne teitä katsomaan.
  Ajatelkaapa,että olen täysin levollinen ja rauhoittunut.Kyllä koti on ihmisen oma linna =)

ps.nyt olisikin oiva hetki katsoa lahjakiekko.

Ennen kuin häviän sukkien kimppuun niin tuumailen ikivihreitä.Ajattelin blogistaniaa ja sitä,että me kanssatallaajat käymme lähestulkeen jokainen päivä kirjoittamassa tänne kuulumisia.Luemme erilaisia ajatuksia ja tuumailemme toisillemme kommenttilaatikossa.
  Pidän siitä edelleen,että tämä maailma on säilynyt yhtä välittömänä kuin silloin aloittaessani.Kaikilla on omat juttunsa,joita saan käydä jakamassa.Kaikki kokoontuvat yhteen säännöllisesti ja käyvät jättämässä viestejä.Tämä on edelleen kuin perhe tai ystävät,jotka ovat läsnä.Toiset teistä tunnen henkilökohtaisesti ja toiset elävät blogien kautta.Olette kaikki yhtä tärkeitä ja samaa perhettä.Bloggailu on terveellinen tapa,se virkistää...