Kiitos kommenteista!!! Omalla ruudullani blogipohjan kanssa ei ole ongelmia ja se näkyy kunnolla.Vanhassa vara varmaan parempi ja paiskaan nyt kokeeksi tuon rakkaan tiikeripohjan,mikä näyttääkin hienolta uudella ruudulla.
  Elämä on palailemassa raiteilleen.Sain lähetettyä näytön lisäselvityksen sinne Forssaan.Väännettiin sitä oikein porukalla ja ihmeteltiin,että minkälaisia talousneroja he odottavat meidän olevan.Pitäisi pystyä laskemaan pilkulleen verojen määrät.Sentään mitään veroviranomaisia ei tässä olla.Kyse on floristin ammattitutkinnosta.Ja minulla on sentään yrittäjätaustaakin.Kirjanpitäjäni on yhteydessä verottajaan ja minä tiedän,miten vero määräytyy.Huh,tulipahan purettua.
  Akvaario alkaa pienin askelin kypysyä uuteen loistoonsa.Laitan siitä sitten kuvan tänne kunhan saan asukkeja uuteen kotiin."Lammikosta" tulee hieno ja siellä on yksi kiva yllätyskin.Näette varmaan piakkoin =)
  Kauan en täällä bloggaa,sillä töitä on paljon ja uudet langat huutavat kutojaa lankakopassa.Yksi tilauskin olisi uuden yritykseni nimissä tehtävä tiistaille.Ja sitten on vielä helmikuun kirjanpito.
  Oikeastaan kaikista vaikeuksista ja ankeudesta huolimatta,olen tyytyväinen.Päivä on kaunis ja maljakossa on kevätvärisiä oksaneilikoita.Illalla alan paahtaa tenttiin ja katson tietenkin tähtitanssit! Palailen maisemiin....