Kiitän kommentista! Pyhäinpäivä on taas tältä erää ohitse.Kaupan historian antoisinta vietettiin ja on hienoa piirrellä enkkarimyyntilukuja käyrille.Bueno ja skoooooolllll sille kaverit! HIIO HOI!!!
  Salaisuus on edelleen varmassa tallessa ja avain hukassa.Niinhän sitä tavataan sanoa.Jep! Mutta nyt KAIKKI LAIVAAN JA AARREJAHTIIN!! Haastan teidät kaikki nimeämään yhden asian,joka tekee sinut juuri nyt onnelliseksi.HAHAA! Minä olen juuri nyt onnellinen siitä,että keittiön pöydällä minua odottaa ihana,cremetäytteinen suklaamuffinssi.Elämäntaparemontti sulkee tässä kohtaa silmänsä hetkeksi.....
  Kirjoittelin laskuja ja tarjouskirjeitä.Alan valmistautua huomiseen tanssituntiin.Illalla hiotaan vielä askelkuvioita rakkaani kanssa.Kaivan jostain tanssihameeni huomiseksi.Laitan laskut kirjekuoriin ja lopuksi rojahdan sen seisemän meren syliin sohvalle.Ehkä ohjelmassa olisi muutama rivi villasukan kantapäätä.
  Luulen,että olen käynyt läpi loppuunpalamisen.Tai oikeammin elän vielä sen jälkimainingeissa.Kroppa on vetämättömissä ja tavallisen maanis-depressiivisen elämäni tilalla on yksi möykky,jossa maaniset ja depressiiviset tunteet ovat yhteen sulautuneina.Yhtä aikaa on maanista ja depressiivistä kun taas ennen nuo kaudet seurasivat toisiaan.On hirvittävä kaikkivoipaisuuden tunne yhdessä masennuksen kanssa.Päässä asiat ovat sekaisin ja kroppa reagoi omilla keinoillaan.Ei tiedä onko menossa vai tulossa.
  Kai tämä ajan kanssa ohi menee.Elämä on muutenkin kuin tuuliviirillä vajan katolla.Joulukin pukkaa päälle ja sekoittaa kaiken entisestään.MUTTA PURJEET YLÖS JA HORISONTTIA KOHTI!!ELÄKÖÖN TÄMÄ UMPIHULLU MAAILMANKUVA!!Tänään en bolggaa,on vielä töitä.....