Kiitos kommenteista! Elämä menee eteenpäin.Niin sanotaan ja niin tapahtuu.Ehkä myös minun kohdallani.Joskus,jos ei aina....no niin...
  Olimme rakkaani kanssa erään tukun joulunäyttelyssä:Tuumailtiin joulukukkien tilausta ja katseltiin malleja.Muutama kukkalevy otettiin mukaankin.Voin sitten aloittaa elämänintoisen istutusurakan.
  Oikeammin aloitin sen jo tänään.Myymälään on hiipinyt jo joulu.Aloitan sen ajoissa käytännön syistä ja asiakkaiden toiveesta.Joulutähdet ja mähkät odottelevat uutta kotia.Muutama istutuskin on jo valmiina.Tänään tulivat ensimmäiset amaryllikset niin leikkona kuin purkissakin.Tästä se alkaa.
  Vietän 3.12 viimeisen vapaapäiväni ennen joulupäivää.Siihen asti ja siitä asti teen töitä joka päivä.Ensi maanantain vapaani menee koulussa ja 4.12 lähtien kauppa on auki joka päivä jouluun asti.Neljä viikkoa yötä päivää.
  Tämä joulu tulee olemaan erilainen kuin muut joulut.Kiire on kovempi ja kun miehitystä on puolet siitä mitä aikaisempina jouluina niin joudun itse ottamaan lisäaikaa aamutunneilta ja jaksamista edipullosta.Tämä kestää kuukauden,huilaan sitten tammikuulla.
  Olen tulossa kipeäksi.Kurkussani kasvaa kaktus.Ääni ,menee ja paleltaa.Aamulla suuntaan kollegani luo kahville.
1075446.jpg
  Löysin hienon kuvan ammattilehdestä ja kyseistä viritystä piti heti kokeilla.Kukat eivät juurikaan soinnu toisiinsa,sillä ne ovat poisheittokamaa.Tuoreita kun en raaskinut moiseen kokeiluun tuhlata.Oli kiva kokeilla.Tuskin kukaan tällaista tulee tilaamaan.Laitoin sen tiskille asiakkaiden iloksi....
  Tulen teitä katsoman....hetkinen vain.