Bloggaan nyt pikaisesti kun täytyy ehtiä saunaan ennen tähtitansseja.Kiitos kommenteista!
  Todellakin,meillä on meneillään tanssibuumi.Terävä tanssi aikoinaan balettia ja oli hyvä siinä.Kohtaloksi koitui se,että hän oli ryhmän ainoa poika ja tytöt eivät tahtoneet tanssia Terävän kanssa.Harrastus oli lopetettava siihen.
  Noina kertoina kun istuin odottamassa Terävää tanssisalin odotushuoneen sohvalla,aloin pikku hiljaa nauttia tunnelmasta.Katselin tanssisaliin kulkevia ihmisiä ja kuuntelin sisäpiirin tarinoita.Rakastin noita iltoja.Pääsimme saliin katsomaan joskus esityksiä.
  Nyt tanssihuuma on iskenyt tähtitanssien myötä uudelleen.Nyt Toukka ja Tappura haluavat tanssia parina.Hetken mietittyään myös Terävä ilmoitti kiinnostuksensa lajiin.Myös minun sisälläni alkoi kuplia.
  Selasin paikallisen tanssiseuran nettisivuja ja laitoin kysymyksen menemään eli kysyin,millainen kuvio meidän lapsillemme sopisi ja mistä pitäisi aloittaa.Ammattilaiset tietävät parhaiten,joten annan heidän suunnitella lapsilleni tanssiohjelman ja suositella kurssit.
  jään siis jälleen odottamaan illanviettoja tanssisalin ulkopuolella sohvalla,missä vanhemmat tapaavat istua vierekkäin.Ja kuinka ihanaa olisikaan joskus nähdä lasten viillettävän tanssihepenissään pitkin parkettia.
  Mutta,siihen on aikaa ja ensin on selvitettävä mistä aloitetaan.......