Kiitos kommenteista! Tekosyy poikkesi iltapäivällä kaupassa ja keskustelumme oli piristävä.Kuuntelin mielenkiinnolla hänen yrittäjyyssuunnitelmia ja voin vakuuttaa,että nuo jalat ovat ihan oikeasti maassa.Uskon,että yritys tulee olemaan kaikkea muuta kuin pannukakku eli eteenpäin vaan!
  Obeesia, olen töissä tiistaina ihan normaalisti.Ajattelin muuten itsekin mennä pätkäsemään lettiä.Pää kun tuntuu ihan liian täyteläiseltä nykyisen hiusmäärän kanssa.Lyhyempi olisi kevyempi =).
  Siivosin tänään töissä toimistoani.Poistin turhaa tavaraa.Tuli heti sellainen kevyempi olo ja voiko sanoa niin,että energia pääsi vaeltamaan vapaasti kun ei tarvitse törmäillä roinakasoihin.No joka tapauksessa siistimpää tuli.
  Muutama puheli kollegoille ja tilanteen päivitys.Normaalia asiakasvirtaa oli kullakin ollut tällaisena tyypillisenä tammikuisena lauantaina.Luovutin tilauksia pois.Iltapäivällä keitinkin sitten Tekosyylle kahvia,jota joimme mustana (kun joku oli unohtanut maidon kotiin).Mahahan siitä meni sekaisin......
  Rakkaallani oli tänään juhlat vanhemmalle väelle.Paikalla oli myös yksi työkaveri ja veljensä porukka.Hän sai lahjaksi veljeltään lahjakortin teatteriin.Nyt meillä on siis synttärilahjoina lahjakortit teatteriin ja kylpylään.Pitäisiköhän kaivaa kalenteri esille?
  Opettaja oli laittanut meille näyttöaikataulun ja ajo-ohjeen Forssan oppilaitokseen.Siellä sitten pitäisi esitellä liiketoimintasuunnitelma laskelmineen näytön vastaanottajille ja kuvitella esittävänsä asian ikäänkuin pankkiherroille.Jännittää,mutta haasteet kuuluvat opiskeluun.
  Todellakin,floristin ammatti kuullostaa kuin sadusta temmatulle.Tosin taika piilee siinä,että moni luuleen työn olevan pelkkää kukkien myymistä.Työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti kukkien kauppakunnostusta,kastelua ja jatkuvaa tarkistamista,maljakoiden pesua,kylmiöiden siivousta,mullan ja turpeen kanssa pelaamista,lumitöitä (sikäli kun niitä on),kirjanpitoa,laskutusta,markkinointia jne.Kauneinta ehkä on kukkien myyminen ja erilaisten töiden sitominen.Täytyy kuitenkin tunnustaa,että unelma-ammatissani olen =).
  Nyt bloggaan teitä katsomaan ja painatan saunaan.Hiukan hirvittelen huomista tanssituntia,sillä se on ensimmäinen joulumähkimisen jälkeen....
1205419.jpg
Tässä vielä kimppu punaisista tulppaaneista....