Kiitos kommenteista!Joku mieletön lataus noissa ruusuissa on vai meneekö se legendan piikkiin.Toukka valitsee aina liikkeessä piipahtaessaan kukan kylmiöstä ja aina tuo kukka on ollut ruusu.Yleensä vielä pitkä ja punainen.
  Kun siivoan kylmiön rönttikukista ja tuon niitä kotiin,perhe huomaa kimput,joissa on ruusua.Rakkaani kysyy aina ruusukimpun nähdessään,että eikö niitä voinut käyttää sidonnassa hyväksi.Muut kukat eivät herätä hänenkään mielenkiintoa.Eivät edes leikko-orkideat.
  Ruusu on siis ehdoton ykkönen.Itse olen rakastunut aukinaisiin ruusuihin.Suosikkilajejani on luonnonvaalea Eskimo,vitivalkoinen Akito ja sama laji vaaleanpunaisena.Kaikki aukeavat todella upeiksi.Sitten upeimmat:vaniljanvärinen Creme de la creme,roosa Aqua,kaksivärinen Duet,vaaleanpunainen De kora,punainen Prestige,kerrottu punainen El toro,....ei herranjestas,minähän rakastan noita kaikkia!
  Kaikki ruusuni tulevat lähitarhalta  ja  ovat kotimaisia.Saan  kolmesti viikossa  kunkin päivän aamuna leikattuja  ruusuja.Valikoima  on aivan  mahtava.Ehkä minä olenkin ruusufriikki.
  Pihalleni on myös hyvää vauhtia kehittymässä ruusutarha.Äkkilaskemalta erilaisia ruusuja on viisi isoa puskaa.Tänä vuonna  laitan lisää.Edelliseen asuinpaikkaamme jäi upeat ruusupensaat.Harmittaa.En halunnut kuitenkaan jättää seuraaville asukkaille kuoppia pihan täydeltä.
  No,mutta.Kello on paljon ja on aika siirtyä Ruususen uniin....